YAMAMOTO CREA POWDER (500g)

54.99

CreaPOWDER je dodatak ishrani koji obezbjeđuje 100% kreatin monohidrat. Kreatin poboljšava fizičke performanse tokom aktivnosti koje se ponavljaju, visokog intenziteta i kratkog trajanja.

Uporedi
Kategorija: Oznaka: Brand:

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Yamamoto® Nutrition CreaPOWDER je dodatak ishrani koji obezbeđuje 100% kreatin monohidrat, namijenjen odraslim sportistima i ženama koji se bave intenzivnim fizičkim vježbama.

Kreatin (od grčkog kreas = meso) je derivat aminokiseline koji je prirodno prisutan u tijelu. Njegova koncentracija se povećava sa povećanjem mišićne mase. Nalazi se u namirnicama životinjskog porijekla, ali ga takođe proizvode jetra, bubrezi i pankreas. Jednom kada se sintetiše ili unese ishranom ili suplementacijom, preuzima se u mišićno tkivo i skladišti u mišićima. Kreatin je jedna od zaliha energije mišića, koja se koristi za brze i intenzivne kontrakcije mišića. Sa metaboličke tačke gledišta, koristi se za ispunjavanje zahteva alaktacidnog anaerobnog metabolizma.

U sportu se koristi kao ergogena podrška, ali ima i antioksidativno i kardioprotektivno dejstvo.

Kreatin povećava fizičke performanse tokom ponavljajućih, visoko intenzivnih i kratkotrajnih aktivnosti (povoljan efekat se postiže dnevnim unosom od 3 g kreatina), maksimalnu snagu tokom vježbanja i smanjuje osjećaj umora.

CreaPOWDER sadrži najproučavaniji oblik kreatina: kreatin monohidrat. Zove se tako jer je svaki molekul kreatina unutra povezan sa organskim molekulom.

Strukturno, kreatin je organska azotna kiselina koja se nalazi u kičmenjacima.

Otprilike 95% kreatina u tijelu nalazi se u skeletnim mišićima. Ova vrsta kreatina je najčešće korišćena, a samim tim i najviše proučavana, sa nekoliko naučnih studija koje podržavaju njegove prednosti.

 

 

Način upotrebe: dodajte 1 mericu (3,4 g) u čašu vode ili drugog napitka i uzimajte jednom dnevno, najbolje uz obrok.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “YAMAMOTO CREA POWDER (500g)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
creaaaa

YAMAMOTO CREA POWDER (500g)

54.99