COLLAGEN PRO – KOLAGEN BASIC SUPPLEMENTS 400G

Na Akciji: 27.12

Vitamin C dodatno poboljšava apsorbovanje i sintezu kolagena. U ovoj verziji, kolagen direktno utiče na jačanje i obnovu ćelija vezivnih tkiva, ligamenata, kostiju, zglobova i tetiva, ali djeluje i na regeneraciju kose, kože i noktiju.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Collagen sa dodatkom Vitamina C, koji će dodatno poboljšati apsorbovanje i sintezu kolagena!

Ima ulogu u jačanju kože, kao i u elastičnosti i hidrataciji. Kako starite, vaše tijelo proizvodi manje kolagena, što dovodi do suve kože i stvaranja bora. Ovi suplementi mogu djelovati tako što stimulišu vaše tijelo da samostalno proizvodi kolagen. Pored toga, suplementi kolagena mogu podstaći proizvodnju drugih proteina koji pomažu u strukturiranju vaše kože, uključujući elastin i fibrilin.

 

Kolagen pomaže u održavanju integriteta vaše hrskavice, tkiva nalik gumi koje štiti vaše zglobove. Kako se količina kolagena u vašem tijelu smanjuje sa godinama, povećava se rizik od degenerativnih poremećaja zglobova kao što je osteoartritis.  Dodatni kolagen može akumulirati u hrskavici i stimulisati vaša tkiva da proizvode kolagen. Zauzvrat, ovo može dovesti do manje upale, bolje podrške zglobovima i smanjenog bola.

Kao što se kolagen u vašem tijelu pogoršava sa godinama, propada i koštana masa. Ovo može dovesti do stanja kao što je osteoporoza, koju karakteriše niska gustina kostiju i veći rizik od preloma kostiju.

Kolagen obezbjeđuje strukturu vašim arterijama, krvnim sudovima koji prenose krv od srca do ostatka tijela. Bez dovoljno kolagena, arterije mogu postati manje fleksibilne i elastične.

 

Kosa i nokti.

Uzimanje kolagena može povećati snagu vaših noktiju sprečavanjem lomljivosti. Pored toga, može pomoći vašoj kosi i noktima da rastu duže.

Zdravlje crijeva.

Iako nikakvi naučni dokazi ne podržavaju ovu tvrdnju, neki zdravstveni radnici tvrde da suplementi kolagena mogu lečiti sindrom propuštanja crijeva, koji se takođe naziva intestinalna permeabilnost.

Zdravlje mozga.

Nijedna studija nije ispitivala ulogu suplemenata kolagena u zdravlju mozga, ali neki ljudi tvrde da poboljšavaju raspoloženje i smanjuju simptome anksioznosti.

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
collagen-kolagen-vitamin-c-400g-the-nutrition

COLLAGEN PRO - KOLAGEN BASIC SUPPLEMENTS 400G

Na Akciji: 27.12