PROTEIN PANCAKE MIX 700G – PROTEINSKE PALAČINKE

19.99

Predstavljamo našu savršenu smesu za PROTEINSKE PALAČINKE, odličnu mešavinu dizajniranu da napaja vaša jutra naletom energije i ukusa.

Izrađena do savršenstva, svaka doza od 2 merice (50g) daje uravnotežen nutritivni profil, sa 17,5g ugljenih hidrata, ogromnih 23g proteina i samo 3,1g masti.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Pripremite se za besprekorno iskustvo doručka uz naša uputstva koja se lako prate. Jednostavno pomiješajte željenu količinu sa vodom ili vašom omiljenom zamjenom za mlijeko, umutite dok ne postane glatka i sipajte na vrelu ringlu. Za nekoliko minuta, bićete svedoci transformacije u zlatno-braon savršenstvo.

I ne zaboravimo neodoljivu aromu! Prožeta esencijom vanile, naša smjesa za proteinske palačinke zadivljuje vaša čula od trenutka kada udari u tiganj, ispunjavajući vašu kuhinju mirisom koji obećava divno kulinarsko putovanje.

Bilo da ste fitnes entuzijasta koji traži početak dana pun proteina ili jednostavno žudite za zdravom poslasticom za doručak, naša smjesa za proteinske palačinke je vaše savršeno rješenje. Prepustite se dobroti uravnotežene ishrane i rajskog ukusa vanile, sve u jednom divnom pakovanju.

 

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

1. Pomiješajte 2 mjerice: 50g PROTEIN PANCAKE MIXA sa 100 ml mlijeka ili vode u posudi za miješanje, dok se sve ne sjedini.

2. Tiganj podmazati sa kokosovim uljem

3. Kuvajte palačinke do zlatno braon boje.

Probajte: Američku palačinku sa ovim odnosom miješanja: 100g PROTEIN PANCAKE MIXA sa 100ml mlijeka ili vode.

Uslovi skladištenja: Čuvajte pakovanje dobro zatvoreno na temperaturi od 5-30°C (41-86°F). Čuvati dalje od direktne toplote, vlage i sunčeve svjetlosti. Nakon otvaranja ne čuvati duže od 6 mjeseci.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u objektu koji koristi soju i orašaste plodove.

 

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
protein-pancake-mix-proteinske-palacinke

PROTEIN PANCAKE MIX 700G - PROTEINSKE PALAČINKE

19.99