ASHWAGANDHA YAMAMOTO 30 KAPSULA

18.99

Yamamoto® Research ašvaganda (eng. Ashwagandha) je dijetetski suplement namenjen poboljšanju osjećanja fizičkog i psihičkog blagostanja (eng. well-being). Ašvaganda promoviše relaksaciju i osjećaj mentalnog zadovoljstva, dok istovremeno ostvaruje tonički i adaptogeni efekat, kako bi „poništila“ osećaj zamora ili umora.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Za ovaj proizvod Yamamoto® Research je odabrala da koristi ekstrakt korena ašvagande, pod brendiranim nazivom KSM-66®.

Hiljadama godina, biljka ašvaganda se koristila u ajurvedijskoj medicini i smatra se odličnom za osvježavanje tijela i oporavak od raznih poremećaja, za očuvanje zdravlja i promovisanje jakog imunog sistema, plodnosti i dr. Njene aktivnosti u slabljenju osjećaja nervoze, anksioznosti i hroničnog umora su široko poznate, kao i njene sposobnosti da promovišu kvalitetniji odmor i relaksaciju tijela i centralnog nervnog sistema, jednom riječju ponaša se kao prirodni antistres agent.

U stvari, ašvaganda se klasifikuje u kategoriju izuzetno efikasnih adaptogenskih biljaka, pa kao i svi adaptogeni, karakteriše se time da uvećava sposobnost tijela da se adaptira na stres.

Yamamoto® proizvodi sadrže ašvagandu kao patentirani KSM-66® ekstrakt koijrena biljke, verziju sa najvećom koncentracijom vitanolida (eng. witanolides), oko 5%, uz najveći broj sertifikacija, najveći broj naučnih studija, zarad garancije maksimalnog kvaliteta i bezbjedne upotrebe.

Dokazano je da pomaže i u:

– unaprijeđivanju koncentracije i kognitivnih funkcija,
– unaprijeđivanju kardio-respiratorne izdržljivosti,
– promoviše gubitak kilaže i unaprijeđuje osjećaj blagostanja,
– pomaže mišićni oporavak kod sportista.

90 capsules
Dnevna doza (2 kapsule)
Ekstrakt Ashwagandhe
od kojih s hanolidima
600 mg
30mg
5% Vitanolida

Sastojci:KSM-66® Ekstrakt korijena Ashwagandhe [Ashwagandha (Withania somnifera (L.) Dunal) korijen d.e. std. 5% shanolida (sadrži mlijeko)], kapsula (želatina, boje: titanijev dioksid, oksidi i hidroksidi željeza, indigo karmin), sredstvo za punjenje: mikrokristalna celuloza, sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina.

Način upotrebe: uzeti 2 kapsule dnevno

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
ashwagandha-yamamoto-15g

ASHWAGANDHA YAMAMOTO 30 KAPSULA

18.99