ASHWAGANDHA YAMAMOTO 30 KAPSULA

16.99

Yamamoto® Research ašvaganda (eng. Ashwagandha) je dijetetski suplement namijenjen poboljšanju osjećanja fizičkog i psihičkog blagostanja (eng. well-being). Ašvaganda promoviše relaksaciju i osjećaj mentalnog zadovoljstva, dok istovremeno ostvaruje tonički i adaptogeni efekat, kako bi „poništila“ osećaj zamora ili umora.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Za ovaj proizvod Yamamoto® Research je odabrala da koristi ekstrakt korijena ašvagande, pod brendiranim nazivom KSM-66®.

Hiljadama godina, biljka ašvaganda se koristila u ajurvedijskoj medicini i smatra se odličnom za osvježavanje tijela i oporavak od raznih poremećaja, za očuvanje zdravlja i promovisanje jakog imunog sistema, plodnosti i dr. Njene aktivnosti u slabljenju osjećaja nervoze, anksioznosti i hroničnog umora su široko poznate, kao i njene sposobnosti da promovišu kvalitetniji odmor i relaksaciju tijela i centralnog nervnog sistema, jednom riječju ponaša se kao prirodni antistres agent.

U stvari, ašvaganda se klasifikuje u kategoriju izuzetno efikasnih adaptogenskih biljaka, pa kao i svi adaptogeni, karakteriše se time da uvećava sposobnost tijela da se adaptira na stres.

Yamamoto® proizvodi sadrže ašvagandu kao patentirani KSM-66® ekstrakt korijena biljke, verziju sa najvećom koncentracijom vitanolida (eng. witanolides), oko 5%, uz najveći broj sertifikacija, najveći broj naučnih studija, zarad garancije maksimalnog kvaliteta i bezbjedne upotrebe.

Dokazano je da pomaže i u:

– unaprijeđivanju koncentracije i kognitivnih funkcija,
– unaprijeđivanju kardio-respiratorne izdržljivosti,
– promoviše gubitak kilaže i unaprijeđuje osjećaj blagostanja,
– pomaže mišićni oporavak kod sportista.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ASHWAGANDHA YAMAMOTO 30 KAPSULA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
ashwagandha-yamamoto-15g

ASHWAGANDHA YAMAMOTO 30 KAPSULA

16.99