THE Beast 3.0 300g (plava malina)

36.99

THE Beast 3.0 je treća generacija  toliko uspješnog “preworkout boostera”. Ova nova formula donosi nekoliko poboljšanja i novi ukus!

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Preworkout suplementi su vrlo popularni među fitnes entuzijastima, bodibilderima i dizačima tegova. Razlog za to je jednostavan-treninzi su intenzivniji i bolji.

THE Beast 3.0 je namijenjen svima koji se bave individualnim ili ekipnim sportovima. Vaše tijelo će još uspješnije preskočiti granice tjelesnih mogućnosti.

Nova poboljšana formula u proizvodu THE Beast 3.0 je još bolja od prethodne. Pri razvoju THE Beast 3.0  se vodilo računa prije svega o upotrebi provjerenih sastojaka. Preporučeno doziranje proizvoda THE Beast 3.0 je samo 10g.

Formula proizvoda je vrlo koncentrisana, što znači da ne sadrži nikakvih nepotrebnih punila, sladila ili ugljienih hidrata.

U osnovi THE Beast 3.0 su dvije matrice i to EXCESSIVE PUMP MATRIX® i SUPREME FOCUS MATRIX®.

Ukus: Blue ice

Opis: THE Beast 3.0 je već treća generacija tako uspješnog „Pre workout boostera“. Nova poboljšana formula u proizvodu THE Beast 3.0 je još bolja od prethodne. Pri razvoju THE Beast 3.0 smo se fokusirali prije svega na provjerene sastojke te doziranja koja osiguravaju potpuni učinak. Preporučeno doziranje proizvoda THE Beast 3.0 je samo 10 g. Formula proizvoda je vrlo koncentrisana, što znači da ne sadrži nikakvih nepotrebnih punila, zaslađivača ili UH.

Pakovanje: 300g ( 30 doza).

Napomena povoljno djeluje na snagu i mišićnu masu kod sportista i poboljšanje seksualnih funkcija.

Sastav: EXCESSIVE PUMP MATRICA: beta-alanin,L-Arginin AGK, citrulin malat

SUPREME FOCUS MATRIX: L-tirozin, kofein, L-taurin

Ostali sastojci: Limunska kiselina, Vitamin B6 (pyridoxine), Vitamin B3 (niacin), ukus trešnje, maline, jagode, vještački zaslađivač: sukraloza, sredstvo protiv stvrdnjavanja (anticaking agent), L-glycine.

Način upotrebe: Uzmite 2 priložene mjerice (1 doziranje – 10 g) i pomiješajte sa 2,5 dcl vode 30 minuta prije treninga. PDU preporučeni dnevni unos; * preporučeni dnevni unos nije ustanovljen;

Upozorenja: Preparat se ne preporučuje osobama mlađim od 18 godina, djeci, trudnicama, dojiljama, i osobama sa tumorima osjetljivim na androgene. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, problem sa prostatom, koje korite ljekove( za regulaciju  krvnog pritiska, aritmije, za terapiju dijabetesa i druge), prije upotrebe ovog preparata treba obavezno da se posavjetuju  sa ljekarom ili farmaceutom. U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, prekinuti upotrebu, i konsultovati se sa ljekarom. Zbog mogućeg fototoksičnog djelovanja, preporučuje se izbjegavanje sunčanja ili primjena preparata za zaštitu od sunca sa SPF vrijednostima većim od 30, tokom primjene preparata. Primjena treba da bude ograničenog trajanja-nekoliko nedjelja. Preporučena dnevna doza se ne smije  prekoračiti. Informacije o alergenima: Proizvod ne sadrži alergene.

Napomena:  Dodaci ishrani nijesu zamjena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja djece.

Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na hladnom i tamnom mjestu

Najbolje upotrijebiti do kraja: Označenog na pakovanju Oznaka serije (LOT): Označeno na pakovanju. 

Dodatne informacije

Ukus

Gramaža

Mjerica

30

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE Beast 3.0 300g (plava malina)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Porcija: 2 mjerice (10 g)
Po porciji:
Energetska vrijednost: 57,5 kJ/13,7 kcal
Bjelančevine 2,7 g
Ugljikohidrati 0,3 g
- Šećeri 0,2 g
Vitamin B3 (Niacin) 40 mg
Ekstrakt crnog papra 30 mg
EXCESSIVE PUMP MATRIX* 5800 mg
Beta Alanin
L-Arginin AKG
Citrullin Malat
SUPREME FOCUS MATRIX** 2000 mg
L-Taurin
L-Tirozin
Kofein