Supplement House

Smršati

Mršavljenje odnosno ZDRAVO mršavljenje je dugotrajan proces. Ne postoji magična kapsula koja će preko noći istopiti suvišne kilograme, ali postoje mnogobrojni suplementi koji taj proces mogu ubrzati. Treba imati na umu da je prilikom procesa skidanja kilograma i suvišnih masnih naslaga potrebno prije svega voditi računa o umjerenoj i zdravoj ishrani, biti fizički aktivan (u mogućnostima realnog) i svakako cijeli proces ubrzati efikasnim preparatima. Na našem tržištu se može pronaći veliki broj suplemenata koji vam „garantuju“ brz gubitak tjelesne težine. Ali da li je to zaista tako? Vodite računa o tome da koristite samo one proizvode sa provjerenim sastojcima. Evo naših predloga.

PRIJE TRENINGA

Prije treninga preporučujemo uzimanje suplemenata koji će ubrzati proces topljenja masnih naslaga kao što su na primjer termogenetici ili L-karnitin.

(ALC) je acetilirani oblik L-karnitina, koji ima nešto drugačija svojstva i jedan je od najpopularnijih oblika karnitina. Tokom vježbanja veliki dio L-karnitina se pretvara u ALC unutar mitohondrija enzimom Carnitine O-acetyltransferase.

Acetil L-karnitin je suplement koji ce poboljšati razgradnju tjelesnih masti čime se smatra nezaobilazim preparatom u sluzbi mršanja ali takodje Acetil L-karnitin je sjajna podrška radu našeg mozga čime se poboljšava koncetracija i memorija.

THE Fat Burner podstiče tiroidnu žlezdu, da na prirodan način ubrza metabolizam, smanjuje osjećaj gladi i blokira alfa-2 adrenergične receptore, koji su odgovorni za nalaganje masnog tkiva.

Yamamoto Ai-BURN® je dodatak ishrani koji sadrži L-tirozin, biljne ekstrakte i kofein koji se koristi za svrhe niskokalorične dijete za kontrolu tjelesne težine. Zeleni čaj promoviše ravnotežu tjelesne težine, a gorka narandža utiče na metabolizam lipida. Namijenjen je odraslima tokom niskokalorične dijete usmjerene na kontrolu tjelesne težine.

TOKOM TRENINGA

Preporučujemo vam da se pobrinete za dovoljno hidratacije, posebno u slučaju duže intenzivne aktivnosti.

Yamamoto BCAA prašak je dodatak ishrani koji obezbjeđuje 5 grama razgranatog lanca (BCAA) u odnosu 8:1:1: (leucin: izoleucin: valin) koje su posebno pogodne kao dopuna ishrani sportista. Proizvod obezbjeđuje i vitamin B1 koji doprinosi normalnom metabolizmu energije i vitamin B6 koji podržava normalni metabolizam proteina i glikogena.

BCAA prasak je suplement koji se dominantno pije tokom fizicke aktivnosti čime svakako podiže vaš performans i čini da jače i bolje trenirate.

NAKON TRENINGA

Nakon treninga je najbolje popiti izvor surutke koja je odlična za brz oporavak mišića ili glutamin. Visoko-kvalitetni protein povećava mišićni rast, oporavak i opšte zdravlje svih tjelesnih tkiva. Suplementacija proteinom je sastavni dio ishrane vrhunskih sportista, poboljšava zdravlje i jako pomaže generalno u izgradnji mišića.

THE Amino Whey Hydro sadrži napredni HIDROLIZOVANI whey protein koji ima najbrže vrijeme apsorbcije od svih proteina, te stoga vrši direktan transfer anaboličkih i anti-katabloičkih aminokiselina u misićna i druga tkiva. Proteini u THE

Amino Whey Hydro su hidrolizovani u različitim stepenima. Ekskluzivna kombinacija blagih, umjerenih i ultra hidrolizovanih proteina pruža di-, tri- i oligo- peptidima da zadrže sve važne mikrofrakcije koje se prirodno nalaze u whey proteinu.

Aminokiseline su neophodne kao suplement nakon napornog vežbanja. One garantuju brz oporavak mišića i sprečavaju razgrađivanje mišićnog tkiva. Brojne studije su dokazale da su aminokiseline kao suplementi neverovatno učinkovite, naročito pri regeneraciji mišića i snabdijevanju tijela hranljivim materijama.

Yamamoto Glutamass je neophodan u određenim situacijama, uključujući naporne vježbe, kada tijelo ne može da zadovolji svoje potrebe tako što sintetiše glutamin. Glutamin je fenomenalan suplement koji podržava naš imunološki sistem i zdravlje našeg digestivnog sistema.Mnogi doktori ga redovno koriste kao podršku kod crijevnih i želudačnih bolesti.