Politika Privatnosti

Privatnost ličnih podataka

Sve podatke koje ste unijeli koriste se isključivo za namjenu kupovine naših proizvoda i ne mogu se koristiti u druge svrhe!

Pravila i politika o privatnosti

Poštujući Vašu privatnost i značaj zaštite podataka o ličnosti SUPPLEMENT HOUSE DOO (www.supplementhouse.me), Podgorica, preduzetnička radnja u vlasništvu _Marka Vukotica

PIB: 03241416 Registarski broj: 50874403

registrovana sa matičnim brojem 03241416 (u daljem tekstu „SUPPLEMENT HOUSE “) Vas obavještava o svojoj politici privatnosti u vezi sa korišćenjem veb sajta www.supplementhouse.me (u daljem tekstu „Veb sajt“) i Vašim pravima, a sve u skladu sa važećim Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti (u daljem tekstu „ZZPL“).

Pristup Veb sajtu i njegovo pretraživanje je slobodno. SUPPLEMENT HOUSE od Vas ne zahtijeva da ostavite Vaše lične podatke, osim ukoliko ne budete tražili pružanje određenih usluga ponuđenih na Veb sajtu.

Rukovalac, korisnik i obrađivač podataka o ličnosti

Lice koje prikuplja, obrađuje i koristi Vaše lične podatke je SUPPLEMENT HOUSE DOO.

Da bismo uspješno obradili Vašu narudžbinu potrebni su nam Vaši lični podaci kao što su: Ime Prezime Adresa za dostavu e-mail Broj telefona

Bez tih podataka nismo u mogućnosti da Vam isporučimo kupljenu robu, kao i da Vas informišemo o statusu narudžbine ili o eventualno nastalim problemima ili promjenama u vezi narudžbine.

SUPPLEMENT HOUSE se obavezuje da će čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja što kvalitetnije usluge.

Takođe, vršimo prikupljanje informacija, analizu i obradu podataka o proizvodima koje naši posjetioci pregledaju i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Sve prikupljene podatke koristimo isključivo da bismo poboljšali kvalitet i funkcionalnost našeg web sajta, i time Vam omogućili jednostavnije korišćenje, kao i sigurniju kupovinu.

SUPPLEMENT HOUSE se zalaže za očuvanje principa privatnosti u prikupljanju, korišćenju i zaštiti korisničkih informacija.

U skladu sa ovim načelima :

– Obezbjeđuje mogućnost ažuriranja ili promjene podataka.

– Ograničava dostupnost vaših informacija.

– Omogućava kontakt u vezi pitanja koja su vezana za zaštitu privatnosti.

SUPPLEMENT HOUSE veoma cijeni odnos koji ima sa svojim kupcima i odgovorno je posvećen upravljanju informacijama o korisnicima. Velika pažnja je usmjerena ka čuvanju ličnih informacija, u skladu sa postojećim zakonima o privatnosti i u skladu sa internim standardima i praksom.

Obezbjeđivanje sigurnosti za lične podatke.

Prilikom kupovine kod nas, primjenjuju se mjere bezbijednosti i razumne predostrožnosti kako bi se spriječio gubitak, zloupotreba i neovlašćeni pristup Vašim ličnim podacima koji su pod našom kontrolom.

Kako bi podigli nivo sigurnosti, prilikom kreiranja korisničkog naloga na našim Veb stranici potrebno je da odaberete ličnu šifru koja bi trebalo da sadrži od 6 do 30 slovnih karaktera uključujući kombinaciju i slova i brojeva. Lično ste odgovorni za očuvanje tajnovitosti vaše šifre ili podataka o korisničkom nalogu.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrijebiti Vaše privatne informacije.

Nećemo predati Vaše podatke za kontakt trećim licima, sem ukoliko se to od nas bude zahtijevalo zakonom.

Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju. Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korišćenje, sigurniju i udobniju kupovinu.

Konverzija

Sva plaćanja će se vršiti u valuti Crne Gore. Naplaćeni iznos na računu vaše kreditne kartice se konvertuje u vašu lokalnu valutu prema kursu udruženja kreditnih kartica.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime vlasnika sajta SUPPLEMENT HOUSE (www.supplementhouse.me) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u SUPPLEMENT HOUSE-u kao i naši poslovni partneri, odgovorni su za poštovanje načelja zaštite privatnosti.

PLAĆANJE I USLOVI KUPOVINE

Naručivanje robe putem sajta Naručivanje robe na www.supplementhouse.me internet prodajnom mjestu može se vršiti 24 časa na dan sedam dana u nedelji.

Plaćanje se obavlja na tri načina i to:

1. Plaćanje pouzećem (plaćanje kuriru prilikom preuzimanja pošiljke)

2. Kartično plaćanje (Preko WSPay sistema)

3. Pružamo i mogućnost kupovine CKB shopping karticom na rate.

Roba se naručuje elektronskim odabirom određenog proizvoda (artikla) i njegovim dodavanjem u potrošačku korpu klikom na dugme “Dodaj u korpu”.

Cijene na našem sajtu su iskazane sa uračunatim PDV-om. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac konačno potvrdi narudžbinu klikom na dugme “Naručite” u poslednjem koraku na strani za slanje porudžbine.

SUPPLEMENT HOUSE ima obavezu da isporuči sve naručene proizvode kojih u trenutku porudžbine ima na zalihama.

Ukoliko naš tim nije u mogućnosti da isporuči bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktiraće kupca robe po pitanju zamjene poručene robe ili otkazivanja porudžbine, putem e-pošte ili telefonskim putem. Svi ostali naručeni proizvodi će biti isporučeni u skladu sa ovim uslovima i pravilima.

SUPPLEMENT HOUSE ne odgovara kupcu za bilo kakvu vrstu eventualno nastale štete, zbog nemogućnosti da isporuči bilo koji od naručenih proizvoda. Naručivanje robe putem telefona

Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da izvršite porudžbinu putem sajta, možete to učiniti i telefonom na broj 067997090 i to radnim danima i subotom od 8 do 20 časova. Proizvode je moguće poručiti i putem Instagram profila.

Registracija je besplatna

Vaši lični podaci kao i adresa moraju biti ispravni,a neohodno je i da ostavite ispravan broj telefona radi lakše isporuke.

Plaćanje vršite prilikom preuzimanja pošiljke kuriru koji vam donosi pošiljku.Njemu plaćate i troškove poštarine koja mora da piše na propratnom dokumentu koji kurir daje uz robu.Nju obavezno pogledajte da ne bi došlo do situacije u kojoj je naplaćena poštarina veća od naznačene.

Sve navedene cijene proizvoda na našem sajtu su sa uračunatim PDV-om.

SUPPLEMENT HOUSE nije odgovoran za gubitak ili eventualnu štetu nastalu usled okolnosti koje su izvan kontrole kompanije koja pruža usluge kurirske službe.

Dostava robe

Dostava robe se vrši isključivo na teritoriji Crne Gore putem kurirske službe direktno na adresu kupca. Dostava robe se ne vrši nedeljom ili za vrijeme državnih praznika.

Uobičajeno vrijeme isporuke je najkasnije u roku od 2 (dva) radna dana od obavještenja naše prodajne službe o potvrdi porudžbine. SUPPLEMENT HOUSE nije odgovoran za eventualnu štetu nastalu zbog kašnjenja u dostavi robe od strane kurirske službe do krajnjeg kupca. SUPPLEMENT HOUSE se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.U slučaju bilo kakve promjene prodavac je dužan da obavijesti kupca, putem telefona ili e-maila.Sve eventualne promjene na opisu proizvoda na sajtu(cijena,količina,novo pakovanje i sl.) , sem promjena vezanih za isporuku koje odredjuje kurirska služba se ne odnose na već potvrdjene porudžbine.

Otkazivanje pošiljke

Kupac može da otkaže bilo koju pošiljku bez naplate dodatnih troškova,ukoliko roba nije vec poslata. Ukoliko je roba poslata, takođe možete da otkažete porudžbinu,ali u tom slučaju ste dužni da nam nadoknadite trošak poštarine i za slanje i za povrat pošiljke. Ukoliko ste primili pošiljku imate pravo na odustanak od ugovora za kupovinu,ali samo u slučaju ukoliko robu niste otvorili i konzumirali(ako se radi o bilo kom dodatku ishrane- suplementu ).

Ukoliko se radi o sportskoj opremi ili garderobi,molimo Vas da nas prije kupovine kontaktirate na naše telefone kako biste uz pomoć naših trgovaca dobili pomoć oko odabira veličina. Ukoliko Vi sami napravite grešku sa odabirom veličina ,a proizvod prilikom probe nijeste oštetili u tom slučaju,a u skladu sa zakonom Vi snosite troškove poštarine, a mi kao trgovac,smo dužni da Vam plaćeni novac vratimo u roku od 8 dana od dana prijema.

Ukoliko je do odustanka od ugovora došlo zbog naše greške(proizvod je oštećen,kvalitet ne odgovara opisu sa sajta) u tom slučaju,mi smo dužni da Vam osim vrijednosti plaćene robe nadoknadimo i troškove za poštarinu koju ste Vi platili i prilikom prijema pošiljke,kao i troškove poštarine za povrat iste.

Dostava i poštarina

Poštarina za pošiljke u vrijednosti do 50 EUR se naplaćuje 3 EUR. Za pošiljke u vrijednosti od 50 EUR i više- dostava je besplatna.

Kontakt

Za sva pitanja, reklamacije ili pohvale možete nas kontaktirati putem: