THE Arginine (400g)

31.90

L-arginin sadrži čisti l-arginin, koji stimuliše proizvodnju azot-oksida (NO).

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

L-arginin je aminokiselina koja se prirodno nalazi u crvenom mesu, živini, ribi i mliječnim proizvodima. Neophodan je za stvaranje proteina i obično se koristi za cirkulaciju.

L-arginin se u tijelu pretvara u hemikaliju koja se zove azot oksid (NO). Azot oksid (NO) izaziva širenje krvnih sudova radi poboljšanja protoka krvi. Rezultat je bolja mišićna pumpa i protok hranljivih materija u mišiće. L-arginin takođe stimuliše oslobađanje hormona rasta, insulina i drugih supstanci u tijelu. Ovo će vam pomoći da dobijete mišićnu masu još brže i efikasnije.

Neto masa/ pakovanje: 400 g (100 porcija) Jedna porcija je 4 g (2 mjerice) 

Namjena proizvoda: THE arginin  je hemodilator i promoviše stvaranje azotnog oksida, poboljšava snagu, izdržljivost, fizičku sposobnost, protok krvi i proizvodnju sopstvenog hormona rasta (HGH). Preporučuje se sportistima kod intenzivnih treninga, jer doprinosi povećanju mišićne snage i izdržljivosti.  

Najbolje upotrijebiti do kraja: Označeno na pakovanju (mm/gggg) 

Upotreba: Uzeti 1 mjericu, a kod intenzivnih treninga 1-2 mjerice preparata, 30 minuta prije treninga. Pripremati neposredno prije konzumiranja! 

Način čuvanja: Čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na hladnom i suvom mjestu, daleko od direktnih uticaja svjetlosti, vlage i toplote. Čuvati van domašaja djece. 

Upozorenje: Prije upotrebe konsultovati ljekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nijesu zamjena  raznovrsnoj ishrani. Proizvod treba čuvati van  domašaja male djece. 

Napomene: Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu, zdrav i izbalansiran način života. Čuvati van domašaja dece.Informacije o alergenima: proizvod ne sadrži alergene.Najbolje upotrebiti do kraja: datuma označenog na pakovanju.Serija (lot broj): označen na pakovanju

Informacije o alergenima: Proizvod ne sadrži alergene. 

Dodatne informacije

Gramaža

Mjerica

100

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE Arginine (400g)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Energetska vrijednost 1282,6 kJ /305,4 kcal / 51,3 kJ / 12,2 kcal,
Masti masti <0,1 g / <0,01 g
Proteini 75,45 g/3,02 gg
Ugljeni hidrati <0,1 g/<0,01 g
Sadržaj aktivne komponente  U 100 g proizvoda  U 1 dozi
(4g proizvoda)  
% PDU 
L-arginin  75 g  3 g 

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
arginine

THE Arginine (400g)

31.90