CREA PRO (300g) BASIC SUPPLEMENTS

27.99

CreaPRO obezbjeđuje 5 grama čistog, mikronizovanog kreatin monohidrata, koji podržava snagu, snagu i nemasnu tjelesnu masu. Kreatin pomaže u napajanju mišića tokom perioda vježbi visokog intenziteta. Dodavanje kreatin monohidrata može pomoći da se popune sopstvene zalihe kreatina u vašem tijelu.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

PREDNOSTI:

✔ 100% čist mikronizovani kreatin
✔ Izgrađuje čiste mišiće
✔ Povećava snagu
✔ Povećava energiju i izdržljivost intenzivnih sesija
✔ Mikronizovano da duže ostane suspendovano u rastvoru

Basic Supplements CreaPRO stimuliše brojne ćelijske procese, koji direktno utiču na sintezu proteina i anabolizam mišića (rast mišića). Uz upotrebu CrePRO-a možete povećati snagu i volumen mišića i uspostaviti hormonsko stanje, što pozitivno utiče na dobijanje mišićne mase. CreaPRO je rezultat vrhunskog procesa obrade – mikronizacije, koji omogućava optimalnu apsorpciju i garantuje najbolji transport kreatina direktno do mišića.

Neto količina: 300 Grama / 60 Porcija 

Sastojci: Kreatin – MONOHIDRAT100%

Način upotrebe: Koristiti 2 pune mjerice (5g) preparata ujutru, na prazan stomak, sa 150ml vode, 2 mjerice prije vježbanja sa preparatima koji se koriste prije treninga, ili sa vodom. U danima kad se ne trenira, koristiti samo 2 mjerice ujutru, na prazan stomak, sa vodom. Upozorenje: Samo za odrasle osobe. Trudnice i dojilje ne treba da koriste ovaj proizvod. Ne preporučuje se osobama sa dijabetesom ili oboljenjima bubrega. Ukoliko imate neko dijagnostikovano oboljenje, započinjete dijetu ili program vježbanja, prije upotrebe preparata se treba posavjetovati sa ljekarom. Uz preparat uzimati i 6-8 čaša vode dnevno. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti.  

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života!  

AKTIVNI SASTOJCI 5g (Dnevna doza)
Kreatin - monohidrat 5g

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
crea-pro-300g-basic-supplements

CREA PRO (300g) BASIC SUPPLEMENTS

27.99