THE Omega3

12.9024.99

Omega 3 su nezasićene masne kiseline, koje nalazimo u određenim ribama i biljnim izvorima. Među ribama ih najviše posjeduju uglavnom losos, tuna i ostale ribe hladnih mora. Među biljnim izvorima  sa omega 3 masnim kiselinama su najbogatiji uglavnom lan i razni orašasti plodovi i sjemenke.

200 Kapsula60 Kapsula
Obriši
Uporedi
Шифра производа: - Kategorija: Namjena: , , , Brand:

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Omega 3 spadaju među hranljive materije, jer tijelo ne može samo da ih proizvede, nego moramo da ih u tijelo unesemo sa hranom. Današnji prehrambeni običaji rijetko posjeduju dovoljno veliku količinu raznih mikro hranljivih materija, kao što su vitamini, minerali i slično. Veoma slična situacija je sa unosom nezasićenih masnih kiselina omega 3.

THE Nutrition je razvio novu formulu sa optimalnim odnosom dva najvažnija sastojka omega 3 više puta nezasićenim masnim kiselina: EPA i DHA.

Formulu smo dodatno ojačali sa 20mg vitamina E, što je po standardima FDA (Food and Drug Administration) iz Amerike 200% dnevnih potreba po tom vitaminu. Vitamin E je topljiv u masti i predstavlja jedan od najjačih antioksidanata.

THE Omega 3 su od  odlučujuće važnosti za zdravlje, jer pomažu kod sprečavanja brojnih bolesti i problema, kao što su: bolesti srca i žila (sprečava nastanak ugrušene krvi, koja pouzrokuje moždani udar), rak, depresija, nizak pritisak, problemi sa pamćenjem, ekcemi i alergije, upale, artritis i diabetes.
Naučno je dokazana i njihova uloga kod uspješnog gubljenja viška tjelesne masti, jer dižu nivo dobrog holesterola (HDL- high density lipoprotein) i snižavaju nivo lošeg(LDL- low density lipoprotein).

THE Omega 3 je vrhunski proizvod, koji posjeduje samo ekstrakte iz svježih riba sjevernih mora, što obezbjeđuje optimalnu absorpciju i kvalitet.

Sastav: 100% pročišćeno riblje ulje, vitamin E. 

Način upotrebe: Konzumirajte 1 kapsulu nakon tri dnevna obroka. 

Za najbolje rezultate: 

Konzumirajte 2-3 kapsule nakon tri dnevna obroka. 

PDU=preporučeni dnevni unos 

Ostali sastojci: kapsula-želatin, boje za kapsulu – E 171 i E 172. 

Način čuvanja: čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na hladnom i suvom mestu. 

Upozorenja: Ne preporučuje se deci, trudnicama, dojiljama, kao ni osobama osetljivim na neki od sastojaka proizvoda.Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje i koriste lekove, pre upotrebe preparata treba da se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoraciti. 

Alergeni: Riblje ulje 

Napomena:  Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece. 

Najbolje upotrebiti do kraja: označenog na pakovanju 

Oznaka serije (LOT): označeno na pakovanju 

Dodatne informacije

Kapsule

,

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “THE Omega3”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Neto količina 30 kapsula
Neto masa 60g
Doziranje 1 kapsula
Po doziranju *RDA
Riblje ulje 1000 mg
EPA 180mg 36%
DHA 120mg 24%
Vitamin E 20mg 200%