The Beast 2.0 (300g)-malina

36.99

The Beast je jako popularan u krugovima vježbača jer provjereno podiže nivo energije i stvara odlične fiziološke uslove za sto bolju mišićnu pumpu koja je jako bitna za mišićnu izgradnju.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Doza po uzimanju za ovaj proizvod je samo 10g. Ne sadrži nepotrebna punila, šećere, ugljenehidrate i ostale nekorisne sastojke.

Luda mišićna napumpanost, vaskularnost, snaga, fokus i energija na treningu!

THE Beast sadrži dvije patentirane matrice, koje se međusobno odlično slažu. To su EXCESSIVE PUMP MATRIX® i SUPREME FOCUS MATRIX®.

EXCESSIVE PUMP MATRIX® sadrži optimalni razmjer sastojaka kao što su beta alanin i citrulin malat. Svi sastojci su provjereni tokom deset godina prisutnosti na tržištu. U pravilnoj kombinaciji i razmjeri omogućiti će nevjerovatan mišićni “pump” i snagu.

SUPREME FOCUS MATRIX® sadrži kombinaciju taurina, kofeina i tirozina. Kofein u kombinaciji sa taurinom povećava nivoe energije. Tirozin će se pobrinuti za potrebnu koncentraciju tj fokus na treningu. Sva tri sastojka u matrici su u optimalnim razmjerama,što je ključno za najbolji sinergistički efekt. Tako ćemo ostvariti koncentraciju, fokus i energiju

Ove dvije matrice se izuzetno dobro slažu, ali je formuli dodat još vitamin B6 i vitamin B3 koji su u tijelu odgovorni za proizvodnju energije i intenzivni rad.
UPOZORENJE na treningu ćete osjetiti životinjsku snagu i energiju!

Sastav: 

EXCESSIVE PUMP MATRICA: beta-alanin, L-Arginin AGK, citrulin malat 

SUPREME FOCUS MATRIX: L-tirozin, kofein, L-taurin 

Ostali sastojci: 

Limunska kiselina, Vitamin B6 (pyridoxine), Vitamin B3 (niacin), okus trešnje, maline, jagode, umjetno sladilo: sukraloza, sredstvo protiv stvrdnjavanja (anticaking agent), L-glycine. 

Način upotrebe: 

Uzmite 2 priložene mjerice (1 doziranje – 10 g) i pomiješajte s 2,5 dcl vode 30 minuta prije treninga. 

PDU preporučeni dnevni unos; * preporučeni dnevni unos nije ustanovljen; 

Upozorenja: Preparat se ne preporučuje osobama mladjim od 18 godina, deci, trudnicama, dojiljama, i osobama sa tumorima osetljivim na androgene. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, problem sa prostatom, koje korite lekove( za regulaciju  krvnog pritiska, aritmije, za terapiju dijabetesa i druge), pre upotrebe ovog preparata treba obavezno da se posavetujete  sa lekarom ili farmaceutom. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, prekinuti upotrebu, i konsultovati se sa lekarom. Zbog mogućeg fototoksicnog delovanja, preporučuje se izbegavanje sunčanja ili primena preparata za zaštitu od sunca sa SPF vrednostima većim od 30, tokom primene preparata. Primena treba da bude ograničenog trajanja-nekoliko nedelja. Preporučena dnevna doza se ne sme  prekoračiti. 

Informacije o alergenima: Proizvod ne sadrži alergene 

Napomena:  Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece. 

Način čuvanja: čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na hladnom i tamnom mestu 

Najbolje upotrebiti do kraja: označenog na pakovanju 

Oznaka serije (LOT): označeno na pakovanju  

Dodatne informacije

Ukus

Gramaža

Mjerica

30

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “The Beast 2.0 (300g)-malina”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Neto količina 300 g
Energetska vrijednost 30,8 Kcal/128,3kJ
Bjelančevine 8 g
Ugljikohidrati 0 g
- Šećeri 0 g
Masti 0 g
Natrij 0 g
Vitamin 50 mg
Vitamin 40 mg
EXCESSIVE 5800 mg
Beta Alanin
L-Arginin AGK
Citruline malat
SUPREME FOKUS MATRICA 2100 mg
L-Tauine
L-Tyrosine
Caffeine