AZGARD TRIBULUS 2500 (90tab)

Na Akciji: 18.19

Tribulus terrestris je mediteranska biljka koja proizvodi voće, koja postaje sve popularnija među sportistima, dizačima tegova i starijim ljudima. Naš 100% prirodni moćni standardizovani ekstrakt ima zagarantovanu koncentraciju (min. 40%) saponina.

✓ 2500 mg ekstrakta Tribulus terrestrisa

✓ Standardizovan na minimum od 1000 mg saponina

 

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Tribulus terrestris se vijekovima koristio u staroj Grčkoj, Indiji i Africi za podršku plodnosti i podmlađivanje tijela.

Nove studije pokazuju da, iako zapravo ne sadrži hormone, Tribulus pomaže u održavanju zdrave proizvodnje hormona i muškog reproduktivnog zdravlja. Tribulus su koristili neki od najelitnijih svjetskih sportista, ali ga mogu koristiti i rekreativci.

Naš tribulus ima najmanje 40% sadržaja saponina što čini Azgard Nutrition Tribulus jednom od najmoćnijih dostupnih formula.

Čini se da plodovi tribulusa štite organe (uglavnom jetru i bubrege) od oksidativnih oštećenja u razumno niskim dozama i takođe imaju antistres efekte.

Neto Količina: 90 tableta / 162 grama

Namjena: Dodatak ishrani koji je namijenjen aktivnim sportistima.

Sastojci: Ekstrakt ploda tribulusa (Tribulus terrestris) (20:1, min. 40% saponina); sredstva za povećanje zapreminemikrokristalna celuloza, hidroksipropilmetilceluloza; sredstva protiv zgrudvavanja 
magnezijumove soli masnih kiselina, stearinska kiselina; bojetitanijum dioksid, Ponso 4R*. *može nepovoljno da utiče na aktivnost i pažnju kod djece.

Način upotrebe: Uzimati jednu tabletu dnevno, uz obrok.

Upozorenja: Proizvod je namijenjen odraslim osobama. Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama sa tumorima osjetljivim na androgene. Prije upotrebe konsultovati svog ljekara. Ne preporučuje se osobama koje koriste ljekove. U slučaju preosjetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, prekinuti upotrebu i konsultovati se sa ljekarom. Zbog mogućeg fototoksičnog 
dejstva, preporučuje se izbjegavanje sunčanja ili primjena preparata za zaštitu od sunca sa SPF vrijednostima većim od 30 tokom primjene preparata. Preporučena doza se ne smije prekoračiti.

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života! Čuvati van domašaja djece! Način čuvanja: Čuvati dobro zatvoreno na temperaturi od 5-30˚C, zaštićeno od direktnog djelovanja toplote i vlage. Nakon otvaranja, proizvod ne treba koristiti duže od 2 mjeseca.

Informacije o alergenima: Proizvedeno u GMP pogonu u kom se prerađuju i mlijeko, soja, jaja, riba.

Najbolje upotrijebiti: Označeno na pakovanju

Dodatne informacije

Podkategorija

Kapsule

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “AZGARD TRIBULUS 2500 (90tab)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

AKTIVNI SASTOJCI 100g 1 Tableta
Ekstrakt ploda Tribulusa
(Tribulus terrestris)
69.44g 1250mg

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
tribulus

AZGARD TRIBULUS 2500 (90tab)

Na Akciji: 18.19