ARTHROMINE Glucosamine & MSM – 120 Tableta

39.99

Dijetetski suplement ARTHROMINE, na bazi:

Glucosamine, MSM, Hijaluronska kiselina, Chondroitine, Biljni ekstrakti, Vitamini i Minerali. Kompleksna formula za unapređenje funkcije zglobova** i protiv lokalizovane napetosti, zasnovana na našoj formuli od 14 sastojaka koji rade u sinergiji.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Yamamoto® Nutrition predstavlja ArthroMINE®. ArthroMINE® je dijetetski suplement koji obezbjeđuje glukozamin, MSM, hijaluronsku kiselinu, hondroitin, biljne ekstrakte, vitamine i minerale i pogodan je za sportiste koji se bave teškim fizičkim aktivnostima, posebno onima koji imaju tendenciju pritiska na zglobove.

U stvari, biljni sastojci u ArthroMINE®-u podstiču funkciju zglobova** (kurkuma, skutelarija) i deluju protiv lokalizovane napetosti (bosvelija, đumbir, bela vrba).

Takođe, vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju hrskavice, dok mangan doprinosi normalnom formiranju vezivnog tkiva.

Konačno, vitamin D doprinosi održavanju normalne funkcije mišića i, pored cinka, održavanju normalnih kostiju.

ArthroMINE® je kompleksna formula za unapređenje funkcije zglobova** i protiv lokalizovane napetosti, zasnovana na našoj formuli od 14  sastojaka koji rade u sinergiji.

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
artomine

ARTHROMINE Glucosamine & MSM - 120 Tableta

39.99