Kre – Alkalyn Performance Yamamoto Nutrition (120 kapsula)

49.99

Kre-Alkalyn® je jedan od najnaprednijih oblika Kreatina koji je dostupan danas na tržištu.Kre-ALKALYN® PERFORMANCE sadrži Teobromin i Zelenu Kafu, koji djeluju kao tonik i metabolička podrška.

Uporedi
Kategorija: Brand:

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

KRE-ALKALYN PERFORMANCE – Sadrži Ekstrakt Kakaa i Zelenu Kafu, koji djeluju kao tonik i metabolička podrška. Oblik kreatina KRE-ALKALYN, jedan od najnaprednijih oblika Kreatina koji je danas dostupan na tržištu. Zbog visokog pH, Kre-Alkalyn® se oslobađa u mišićima radi maksimalne snage, omogućavajući vam postizanje izvanrednih rezultata i viši nivo proizvodnje ATP-a. Kre-Alkalyn ne prolazi kroz fazu punjenja i ne izaziva nikakve neprijatne nuspojave sa kojima se različiti ljudi susreću sa drugim oblicima Kreatina.

Kre-ALKALYN® PERFORMANCE se sastoji od jedinstvene formulacije te vrste. Uz ovaj proizvod, imaćete mogućnost da mišiće zasitite Kreatinom. Kreatin sa ispravnim pH: Kre-Alkalyn oblikom. KRE-ALKALYN ne izaziva nadutost, bol u stomaku i pretvaranje Kreatina u Kreatinin, što opterećuje digestivni sistem. Istinska snaga Kre-ALKALYN® PERFORMANCE leži u njegovoj formulaciji. Dodatno je dodat Tirozin, Teobromin, Zelena Kafa i Kofein. Yamamoto Nutrition je jedina kompanija na svijetu koja je kombinovala ovih pet sastojaka za više nego normalan rezultat.

Sastojci: Puferisani kreatin monohidrat (Kre-Alkalin® pH Corrected® kreatin), L-tirozin, kapsula (želatin), kakao (Theobroma cacao L.) semenke suvi ekstrakt standardizovan 6% teobromina, zelena kafa (Coffea arabica L.) suvi ekstrakt. sjemena standardizovana 70% hlorogenske kiseline, bezvodni kofein, sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijum dioksid, magnezijumove soli masnih kiselina; boja: titanijum dioksid. 

Način upotrebe: Koristite 2 kapsule 20 min prije fizičke aktivnosti najbolje uz obrok ili tokom dana.  

UPOZORENJA: Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Suplementi ne zamjenjuju raznovrsnu ishranu. Važni su raznovrsna i uravnotežena ishrana i zdrav način života.  

Veličina porcije 1 kapsula
Porcije po kontejneru 120
Količina po porciji
Puferovani kreatin monohidrat (Kre-Alkalin® pH Corrected® Creatine)
Od toga kreatin
500 mg
440 mg
L-tirozin 200 mg
Kakao
Od čega teobromin 6%
65 mg
3,9 mg
Zelena kafa
Od čega hlorogena kiselina 70%
60 mg
42 mg
Kofein 60 mg

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
kre alkalyn

Kre - Alkalyn Performance Yamamoto Nutrition (120 kapsula)

49.99