Uslovi

Uslovi kupovine

Opšti uslovi kupovine u Supplement house-u su definisani kroz narudžbu, plaćanje, slanje robe i dostavu.

Naručivanje proizvoda se vrši preko sajta, broja telefona, a cijene su izražene u eurima sa uračunatim PDV-om.

Roba se naručuje putem sajta: https://supplementhouse.me/ 24/7 klikom na dugme „Prodavnica” ili „Pogledaj Ponudu” koje su na naslovnoj strani čime se i otvara stranica sa ponuđenim proizvodima. Roba je potvrđena za narudžbu kada kupac završi proces online kupovine putem dugmeta „Potvrdi porudžbinu”. Proizvodi će biti isporučeni u skladu sa opštim pravilima i uslovima kupovine.

Ukoliko se desi situacija u kojoj Supplement house nije u mogućnosti da isporuči naručene proizvode, kupac će biti kontaktiran u vezi eventualne zamjene ili otkazivanja određene porudžbine.

Supplement house ne odgovara u slučaju moguće štete, zbog nemogućnosti da isporuči bilo koji od naručenih proizvoda.

Plaćanje se obavlja na tri načina i to:

1. Plaćanje pouzećem (plaćanje kuriru prilikom preuzimanja pošiljke)

2. Kartično plaćanje (Preko WSPay sistema)

3. Pružamo i mogućnost kupovine CKB shopping karticom na rate.

Prilikom dostavljanja poručenih proizvoda isti će biti spakovani u skladu sa pravilima kurirske službe, tako da se u normalnim okolnostima transportom ne mogu oštetiti. Supplement house ne odgovara za eventualnu štetu nastalu usljed okolnosti koje su izvan kontrole kurirske službe.

Proizvodi se ne isporučuju van granica Crne Gore i tokom vikenda i praznika.

Uobičajno vrijeme isporuke je dva radna dana od obavještenja o potvrdi porudžbine. Supplement house ne odgovara usljed eventualnih kašnjenja kurirske službe.

Kupac može da izvrši otkazivanje porudžbe ukoliko ista nije ušla u proces pakovanja i pripreme za slanje.

Za detaljnije informacije i sva eventualna pitanja možete nas kontaktirati putem e-mail-a: supplementhousemne@gmail.com , broja telefona +38267997090 ili društvene mreže – Instagram:  https://www.instagram.com/supplementhouse_shop/.