THE QUERCETIN (60kaps)

Na Akciji: 15.95

Kvercetin sadrži 500 mg čistog kvercetina po kapsuli. Ima antioksidativne i antiinflamatorne efekte koji mogu pomoći u smanjenju otoka, ubijanju ćelija raka, kontroli šećera u krvi i sprečavanju srčanih bolesti.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Kvercetin je biljni pigment (flavonoid). Nalazi se u mnogim biljkama i namirnicama, kao što su crno vino, luk, zeleni čaj, jabuke i bobičasto voće.

Ima antioksidativne i antiinflamatorne efekte koji mogu pomoći u smanjenju otoka, ubijanju ćelija raka, kontroli šećera u krvi i sprečavanju srčanih bolesti.

Antioksidansi su jedinjenja koja mogu da se vežu i neutrališu slobodne radikale. Slobodni radikali su nestabilni molekuli koji mogu izazvati oštećenje ćelija kada njihov nivo postane previsok.

Opis: Kvercetin sadrži 500 mg čistog kvercetina po kapsuli. Ima antioksidativne i protivupalne učinke koji mogu pomoći u smanjenju oteklina, ubijanju stanica raka, kontroliranju šećera u krvi i sprječavanju srčanih bolesti.

Pakovanje/ Neto kolicina: 60 Kapsula

Sastojci: Želatina (kapsula). 

Upustvo za korištenje: Uzimati 1-2 kapsule s 2-3 dl vode uz obrok. 

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu i zdrav način života. Čuvati van domašaja djece.

Informacije o alergenima: proizvod ne sadrži alergene.

Upozorenje: Proizvod se ne preporučuje dojiljama i osobama sklonim stvaranju kamena (prije svega cistinskog) u bubrezima. Trudnice i osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste ljekove ili druge suplemente, prije upotrebe treba da se posavjetuju sa svojim ljekarom ili farmaceutom. Potreban je oprez prilikom primjene kod osoba sklonih stvaranju peptičkog ulkusa i osoba sa hroničnim oboljenjima jetre. Moguća je reakcija preosjetljivosti. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. 

Način čuvanja: Čuvati dobro zatvoreno, na hladnom i tamnom mjestu.

Najbolje upotrijebiti do: Označeno na pakovanju. 

Oznaka serije: L 

Dodatne informacije

Kapsule

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE QUERCETIN (60kaps)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Porcija: 1 kapsula
Po porciji:
Kvercetin dihidrat: 500 mg

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
quercetin

THE QUERCETIN (60kaps)

Na Akciji: 15.95