THE QUERCETIN (Kvercetin) 60 kapsula

29.99

Kvercetin sadrži 500 mg čistog kvercetina po kapsuli. Ima antioksidativne i antiinflamatorne efekte koji mogu pomoći u smanjenju otoka, ubijanju ćelija raka, kontroli šećera u krvi i sprečavanju srčanih bolesti.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Kvercetin je biljni pigment (flavonoid). Nalazi se u mnogim biljkama i namirnicama, kao što su crno vino, luk, zeleni čaj, jabuke i bobičasto voće.

Ima antioksidativne i antiinflamatorne efekte koji mogu pomoći u smanjenju otoka, ubijanju ćelija raka, kontroli šećera u krvi i sprečavanju srčanih bolesti.

Antioksidansi su jedinjenja koja mogu da se vežu i neutrališu slobodne radikale. Slobodni radikali su nestabilni molekuli koji mogu izazvati oštećenje ćelija kada njihov nivo postane previsok.

Naziv proizvoda: THE Quercetin (60 caps.)Kapsule, dodatak ishrani

Opis: Kvercetin sadrži 500 mg čistog kvercetina po kapsuli. Ima antioksidativne i protuupalne učinke koji mogu pomoći u smanjenju oteklina, ubijanju stanica raka, kontroliranju šećera u krvi i sprječavanju srčanih bolesti.

Proizvođač: Sanivita d.o.o., Obrtna cona Ugar 29, 1310 Ribnica, Slovenija Proizvedeno u/Uvezeno iz: Slovenija

Uvoznik: Supplemet House D.O.O., Šeik Zaida 13, Podgorica, Tel: +38267997090

Pakovanje/ Neto kolicina: 60 Kapsula

Nutritivna vrijednost: Posluživanje: 1 kapsula Porcija po posudi: 60; Po porciji; kvercetin dihidrat 500 mg Sastojci: Želatina (kapsula).

Upute za korištenje: Uzimati 1-2 kapsule s 2-3 dcl vode uz obrok.

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu I uravnotezenu ishranu I zdrav nacin zivota. Cuvati Van domasaja dece. Informacija o alergenima: proizvod ne sadrži alergene

Upozorenje: Proizvod se ne preporucuje dojiljama I osobama sklonim stvaranju kamena (Pre svega cistinskog) u bubrezima. Trudnice I osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste lekove ili druge suplemente, pre upotrebe treba da se posavetuju sa svojim lekarom ili farmaceutom. Potreban je oprez prilikom primene kod osoba sklonih stvaranju peptickog ulkusa I osoba sa hronicnim oboljenjima jetre. Moguca je reakcija preosetljivosti. Preporucene dnevne doze se ne smeju prekoraciti Nacin cuvanja: Čuvati dobro zatvoreno, na hladnom I tamnom mestu

Najbolje upotrebiti do: Oznaceno na pakovanju

Oznaka serije: L

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “THE QUERCETIN (Kvercetin) 60 kapsula”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
quercetin

THE QUERCETIN (Kvercetin) 60 kapsula

29.99