MAGNEZIJUM CITRATE PRO (200kaps) BASIC SUPPLEMENTS

22.99

Glavna svrha upotrebe magnezijum citrata i drugih oblika magnezijuma je održavanje zdravih nivoa, pošto nedostatak magnezijuma može doprinijeti velikom broju simptoma i stanja. To uključuje probleme sa spavanjem, glavobolje, umor i bolove u mišićima i ostala neželjena stanja.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Pošto je magnezijum elektrolit koji je posebno važan za mišiće i nervne ćelije, upotreba magnezijum citrata može pružiti prednosti poput poboljšanja opuštanja, povećanja kvaliteta sna i pomoći u oslobađanju od stresa. Takođe može pomoći u borbi protiv mišićnih grčeva, i bolova jer magnezijum pomaže da se kontrahovani mišići opuste.

Magnezijum je esencijalni mineral za održavanje gustine kostiju, normalnog srčanog ritma, plućne funkcije i zdravog nivoa glukoze u krvi. Imati adekvatne nivoe je važno za održavanje normalnog krvnog pritiska i ritmova otkucaja srca, štiteći od problema kao što su hipertenzija i aritmija (nepravilni otkucaji srca).

Magnezijum citrat se obično koristi za sprečavanje nepravilnih otkucaja srca. Pored toga, radi na tome da zidovi arterija budu fleksibilniji – ukočeni zidovi arterija predstavljaju rizik od ateroskleroze i mogu doprineti kardiovaskularnim problemima.

Pored toga, magnezijum citrat doprinosi stvaranju kostiju, jer radi na regulisanju transporta kalcijuma kroz ćelijske membrane. Naše kosti poseduju otprilike 60 procenata magnezijuma u ​​tijelu.

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
magnesium-citrate-pro-200-vegan-capsule

MAGNEZIJUM CITRATE PRO (200kaps) BASIC SUPPLEMENTS

22.99