THE Fiber (600g)

26.99

THE Fiber je  vrhunski proizvod od vlakana sa zapanjujućim nizom zdravstvenih prednosti, uključujući prevenciju nekoliko hroničnih stanja, od kojih mnoga mogu imati veoma štetne zdravstvene efekte.

Čokolada
Clear
Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Debelo crijevo je jedan od primarnih organa uključenih u proces unutrašnje detoksikacije i eliminacije tijela. Čisto debelo crijevo, koje ima zdravu ravnotežu crijevne flore, prva je linija odbrane tijela. Međutim, naš unutrašnji proces detoksikacije i eliminacije može da se prekine usled izlaganja zagađenju našeg vazduha, hrane i vode, loše ishrane, nedostatka adekvatnih vlakana, prekomjernog alkohola, kofeina i šećera, visokog stresa, nedostatka vježbanja, prekomjerne upotrebe antibiotika i ljekova na recept. . Ovo stvara toksično preopterećenje, postavljajući teren za probavne i druge zdravstvene tegobe. Kada se to dogodi, toksini mogu cirkulisati u krvotok umesto da se pravilno eliminišu kroz debelo crijevo.

THE Nutrition je razvio novu formulu vlakana sa idealnim odnosom rastvorljivih i nerastvorljivih vlakana za podršku želudačnom i opštem zdravlju i poboljšanju procesa gubitka masti u tijelu.

Predstavljamo Glukomanan, najkorisniji dodatak vlaknima na tržištu danas. Glukomanan (GM) je visoko prečišćeno, u vodi rastvorljivo dijetetsko vlakno dobijeno iz korijena konjaka. GM ima najveću molekularnu težinu i viskozitet od svih poznatih dijetetskih vlakana. To znači da može da apsorbuje ogromne količine vode, zbog čega se širi – to drastično smanjuje apetit, promoviše zdravlje crijeva i dovodi do osjećaja sitosti i sitosti.

Ljuske psilijuma su poznate po svojoj nevjerovatnoj sposobnosti da se povećaju preko 100 puta od njihove prvobitne gustine, nudeći odličan izvor prirodnih vlakana, neophodnih za promociju pravilnog varenja.

Inulin povećava apsorpciju kalcijuma i magnezijuma, istovremeno podstičući rast crijevnih bakterija. Nutritivno je kategorisan kao prebiotik. Inulin ima minimalan uticaj na šećer u krvi, nije insulemičan i ne podiže trigliceride, što ga čini pogodnim za dijabetičare i pomaže u kontroli šećera u krvi.

Kakao, pored vlakana, sadrži velike količine antioksidanata kao što su epikatehini i polifenoli – skoro dvostruko više antioksidanata od crvenog vina, i do tri puta više antioksidanata koji se nalaze u zelenom čaju.[13] Kakao takođe sadrži magnezijum, gvožđe, hrom, vitamin C, cink i druge.

Vlakna su vrhunski proizvod od vlakana sa zapanjujućim nizom zdravstvenih prednosti, uključujući prevenciju nekoliko hroničnih stanja, od kojih mnoga mogu imati veoma štetne zdravstvene efekte: visok holesterol, konstipacija, dijareja, analne fisure (suze ili pukotine u anusu), Rak debelog crijeva, Priprema za kolonoskopiju, Izlučivanje masti u stolici, Gasovi (nadutivanje), Hemoroidi, Hiperglikemija (visok nivo šećera u krvi), Indukcija porođaja/abortus (cervikalni dilatator), Upalna bolest crijeva (Kronova bolest, ulcerozni kolitis), Sindrom iritabilnog crijeva gojaznost.

Vlakna regulišu nivo šećera u krvi, smanjuju nivo holesterola i triglicerida, jačaju imunitet i povećavaju sitost smanjujući apetit, što je neophodno za dugotrajan gubitak masti.

Dodatne informacije

Ukus

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Fiber

THE Fiber (600g)

26.99