THE Iron (gvožđe)- 90 Kapsula

14.99

THE Iron se koristi za liječenje ili sprečavanje niskih nivoa gvožđa u krvi (kao što su oni uzrokovani anemijom ili trudnoćom). Gvožđe je važan mineral koji je tijelu potreban za proizvodnju crvenih krvnih zrnaca i održavanje zdravlja

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Gvožđe se najbolje apsorbuje na prazan stomak (obično ako se uzima 1 sat prije ili 2 sata poslije obroka). Ako dođe do stomačne tegobe, ovaj lijek možete uzimati sa hranom. Izbegavajte uzimanje antacida, mliječnih proizvoda, čaja ili kafe u roku od 2 sata prije ili poslije ovog lijeka jer će smanjiti njegovu efikasnost.

Zaključili su da je apsorpcija gvožđa bolja iz gvožđa bisglicinata nego iz gvožđa sulfata ili gvožđe trisglicinata i da je gvožđe bisglicinat bio efikasan i bezbjedan izvor gvožđa koje je posebno korisno kao sredstvo za jačanje gvožđa u ishrani.

Iron bisglicinat je lijek protiv anemije. Dopunjava zalihe gvožđa u vašem tijelu. Gvožđe je od vitalnog značaja za stvaranje novih crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, supstance koja ovim ćelijama daje sposobnost da transportuju kiseonik.

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
THE IRON

THE Iron (gvožđe)- 90 Kapsula

14.99