YAMAMOTO ZMA PRO(120kaps)

17.90

ZmaPRO je dodatak ishrani sa cinkom, magnezijumom i vitaminom B6 koji se preporučuje sportistima,rekreativcima ali i onima koji nisu vjezbaci.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Cink doprinosi normalnoj plodnosti i reprodukciji i doprinosi održavanju normalnog nivoa testosterona u krvi,zatim je i sjajna podrska nasem imunitetu. Vitamin B6 doprinosi regulaciji hormonalne aktivnosti i normalnom metabolizmu koji daje energiju, dok magnezijum doprinosi normalnoj funkciji mišića i smanjenju umora.

Iz studija koje podržavaju ergogenu aktivnost ovog proizvoda, proizlazi da ZMA posjeduje intenzivnu anaboličku aktivnost, posredovanu stimulusom na proizvodnju i sekreciju testosterona i IGF-1. Tri sastojka ZMA igraju glavnu biološku ulogu i među njima je magnezijum nesumnjivo jedan od minerala s najviše deficita u tipičnoj ishrani industrijskih zemalja. Intenzivnu fizičku aktivnost prati povećana potreba za vitaminima i mineralima, koja se ne nadoknađuje uvek adekvatnom ishranom. Кada nije moguće pridržavati se 100% pravilne dijete, dodatak hrani je valjano pomagalo za sportiste i one koji ne sjede.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “YAMAMOTO ZMA PRO(120kaps)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
ZMA PRO(120kaps)

YAMAMOTO ZMA PRO(120kaps)

17.90