Yamamoto® Research Ginseng – Ženšen 30 tableta

46.99

Yamamoto® Research Ginseng – Ženšen je dodatak koji obezbjeđuje 250mg Panak ginsenga CA Mei. po tableti. Titrirano na 15% u ginsenoidima – 37,5 mg po tableti.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Korejski ženšen (Panak ginseng CA Mei.) pored zanimljivog antioksidativnog dejstva, ima dobro dokumentovano toničko-adaptogeno dejstvo, pomaže u ublažavanju situacija fizičkog i mentalnog umora, pogodno na primjer za one koji se žale na period prezaposlenosti ili za one koji se bave fizičkom aktivnošću ili za one koji se suočavaju sa periodom stresa.
Poznat u zapadnim zemljama pod imenom ženšen, Panak ginseng je zeljasta biljka iz porodice Araliaceae i azijskog je porijekla.
Ime ženšen potiče od kineskog Jen-chen što znači “sličan čovjeku” ili “mali čovjek” i to podsjeća na antropomorfni oblik korijena. Delovanje ginsenga je višestruko, ali se sažetije može definisati kao adaptogena biljka sposobna da nespecifično djeluje na fiziološke procese organizma sa rezultatom podizanja fizičke otpornosti na stres iz sredine i na spoljašnje ili unutrašnje faktore.

 

 

 

Naziv proizvoda: Research Ginseng – Ženšen 30 Tableta dodatak ishrani Uvoznik: Supplemet House D.O.O., Šeik Zaida 13,  Podgorica, Tel:  +38267997090 Proizvodjač: Proizvedeno za: LAF Network srl – Via Salvella II Traversa, 43 – 25038 Rovato (BS), Italy Izvoznik: LAF Network srl – Via Salvella II Traversa, 43 – 25038 Rovato (BS), Italy Zemlja Porekla: Italija Pakovanje / Neto količina: 30 tableta Namjena Yamamoto® Research Ginseng – Ženšen je dodatak koji obezbjeđuje 250mg Panak ginsenga CA Mei. po tableti. Titrirano na 15% u ginsenoidima – 37,5 mg po tableti. Korejski ženšen (Panak ginseng CA Mei.) pored zanimljivog antioksidativnog dejstva, ima dobro dokumentovano toničko-adaptogeno dejstvo, pomaže u ublažavanju situacija fizičkog i mentalnog umora, pogodno na primjer za one koji se žale na period prezaposlenosti ili za one koji se bave fizičkom  aktivnošću ili za one koji se suočavaju sa periodom stresa.

Informacije o proizvodu:

Dnevna doza: 1 tableta

Porcija po kontejneru: 30

Ženšen od kojih ginsenozidi 250 mg, 37,5 mg
Sastojci: sredstva za povećanje zapremine: celuloza, dikalcijum fosfat; Suvi ekstrakt ženšena (Panak ginseng C.A. Mei. koijren) 15% ginsenozida, sredstva protiv zgrušavanja: silicijum dioksid, magnezijumova so masnih kiselina.
Uputstvo: uzmite 1 tabletu dnevno, sa vodom.

Napomjena:  Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu I uravnoteženu ishranu  i zdrav način života! Čuvati van domašaja dece. Upozorenje: Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste lekove ili druge suplemente, pre upotrebe preparata treba da se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom. Poseban oprez je potreban kod osoba sa oboljenjima bubrega i rizikom od stvaranja  oksalatnog kamenja  ili sa nekim oblikom anemije. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom I suvom mestu, na sobnoj temperaturi i zaštićeno od izvora toplote i sunca.

Najbolje upotrebiti do kraja: Označeno na pakovanju

Oznaka serije: L

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Yamamoto® Research Ginseng – Ženšen 30 tableta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
zensen

Yamamoto® Research Ginseng – Ženšen 30 tableta

46.99