YAMAMOTO Kamikaza

49.99

Kamikaza predstavlja jedan od najjačih NO reaktora koji povećava fizičke performanse kod kratkotrajnih, velikih napora koji se ponavljaju kao i kod napora velikog intenziteta.

Nema na zalihama

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Kamikaza predstavlja idealan spoj stvari koje direktno utiču na bolje performanse na treningu i sa sigurnošću je jedan od najboljih nutrijenata koji povećava nivo azotnog-monoksida a uz to sadrži aminokiselinu L-arginine.

Pomoću ove aminokiseline organizam proizvodi azot-monoksid koji djeluje na proširenje vena i time postiče prokrvljenost mišića a kao rezultat povećava se radna sposobnost mišića.

Većina zna za osjećaj kada se prvi put probaju NO reaktori i kako se taj osjećaj vremenom gubi.  Toga nema kod Kamikaze i nećete osjećati nagli pad energije nakon treninga. Proizvod sadrži i aminokiseline razgranatog lanca u odnosu 2:1:1

Takodje treba napomenuti da je Kamikaza jedan od rijetkih NO reaktora koji u sebi imaju “glutation”cime ga dodatno cini dominantnim medju svojom konkurencijom.

Sastojci: CNOP-1 (L-ciruli;kreatin monohidrat;L-leucin(Kyowa Quality);beta-alanine;L izoleucin(Kyowa Quality);L-valin(Kyowa Quality);taurin;L-tirozin;Redukovani L-glutation(setria)Kofein,anhidrovani) regulatori kiselosti-limunska kiselina; Arome; stabilizatori-estri saharozel masnih kiselina,hidroksipropilmetil celuloza;sredstvo protiv zgrudvavanja-silicijum-dioksid; Zasladivaci-sukarloza,acesulfam-K; Boja-karotein.

Način upotrebe: Pomiješati 1 ravnu mjericu (17.5 g) sa 200 ml vode i uzimati jednom dnevno.

Napomena: Dodaci ishrani  se ne mogu koristiti kao zamena  za raznovrsnu uravnotezenu ishranu i zdrav nacin zivota! Cuvati van domasaja dece. 

Upozorenje: sadrzi kofein,200mg u dnevnoj dozi preparata  Ne preporucuje se deci,trudnicama i dojiljama. Ne preporucuje se osobama osetljivim na neki od sastojaka preparata.Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koristite lekove ili druge suplemente,pre upotrebe treba da se posavetujete sa lekarom ili farmaceutom. Zbog prisustva kreatina,proizvod je namijenjen samo odraslim osobama.Ne preporucuje se dugotrajna upotreba. Ne preporucuje se dnevni unos kofeina iz svih izvora u dozama vecim od 400mg. Proizvod ne treba koristiti kasno popodne i pred spavanje i ne treba ga kombinovati sa alkoholnim picima. Preporucne doze se ne smiju prekoraciti. 

Nacin cuvanja: cuvati na suvom mestu ,zasticeno od izvora toplote  Nakon upotrebe, pakovanje dobro zatvoriti. 

Oznaka serije:L oznaceno na pakovanju 

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “YAMAMOTO Kamikaza”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Nutritivne vrednosti 100g 17,5g
Energetske vrednosti 156KJ/372kCal 273KJ/65kCal
Proteini 91,87g 1,07g
Ugljeni hidrati- 0,10g 0,1g
Od toga seceri 0 g 0 g
Masti- 0,15 g 0,02g
Od toga masne kiseline 0 g 0 g
AKTIVNI SASTOJCI 100 g 1 Merica (17,5 g)
L-Citrulin 22,86 g 4,oo g
Kreatin monohidrat 17,14g 3,00 g
L-Leucin 14,29 g 2,50 g
Beta-Alanin 8,57 g 1,50 g
L-Izoleucin 7,14 g 1,25 g
L-Valin 7,14 g 1,25 g
Taurin 5,71 g 1,00 g
L-Tirozin 2,86 g 0,50 g
L-Glutation,redukovani 1,14 g 0,20 g
Kofein/Anhidrovan 1,14 g 0,20 g

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Kamikaza

YAMAMOTO Kamikaza

49.99