THE Tribulus 750

18.90

Poboljšajte svoj libido i polni život!!

Nema na zalihama

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

THE Tribulus 750 pored povećanja prirodnog izlučivanja sopstvenog primarnog muškog  hormona  i poboljšanog libida pozitivno utiče još na mnoge tjelesne funkcije: poboljšava zdravstveno stanje, povećava samopouzdanje, snižava krvni pritisak i nivo holesterola u krvi, povećava mišićni tonus i predstavlja ključ do optimalne atletske pripremljenosti.

THE Tribulus 750 je najjači proizvod na tržištu sa ekstraktom iz biljke Tribulus Terrestris, jer posjeduje najviše aktivnog sastojka imenovanog -protodioscin.

Protodioscin ima prirodnu efikasnost, koji za razliku od prohormona ne djeluje kao prekursor primarnog muškog hormona, niti u tijelo unosi sintetičke oblike tog hormona kao na primjer steroidi. Baš suprotno- protodioscin podstiče prirodno izlučivanje sopstvenog muškog hormona i nema neželjenih efekata, koje možemo da vidimo kod upotrebe zabranjenih supstanci.

THE Tribulus 750 utiče na izlučivanje hormona hipofize, što igra ključnu ulogu kod povećanja polne snage i libida. Naučne studije dokazuju povećano izlučivanje LH hormona za 186%!! LH je hormon u tijelu čija je funkcija uglavnom povećanje polne snage i nagona.

THE Tribulus 750 je idealan za vjezbace ali i za stariju kategoriju muskaraca koji nisu vjezbaci a imaju problem sa potencijom i snagom.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “THE Tribulus 750”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
THE TRIBULUS 750

THE Tribulus 750

18.90