THE Isodrink (1000 g) ORANGE

24.99

THE Isodrink je razvijen u skladu sa najnovijim istraživanjem o hidrataciji i sportskoj izdržljivosti. Kombinacija jednostavne glukoze i saharoze pretvara se u energiju sa zapanjujućom brzinom i traje kroz duže periode napornih vježbi čime povećava izdržljivost i odlaže početak umora.

Orange
Obriši
Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Najnovije istraživanje predstavilo je neke nevjerovatne nalaze i postavilo nove standarde za kvalitetno piće za hidrataciju. Tokom poslednje dvije decenije, naučnici su dokazali da pravilna mješavina ugljenih hidrata može drastično uticati na sportske performanse, posebno na dugotrajne aerobne napore.

THE Isodrink je razvijen u skladu sa najnovijim istraživanjem o hidrataciji i sportskoj izdržljivosti. Kombinacija jednostavne glukoze i saharoze pretvara se u energiju sa zapanjujućom brzinom i traje kroz duže periode napornih vježbi. Dakle, povećava izdržljivost i odlaže početak umora.

Sa samo 2-3% gubitka tjelesne tečnosti, performanse se drastično smanjuju. THE Isodrink je idealno izotonično piće sa svojim indeksom osmolalnosti od 7%. To znači da se tranzicija hranljivih materija u organizam dešava vrlo brzo i da stoga ne opterećuje digestivni trakt, što je svakako nepoželjno tokom sportskog događaja. THE Isodrink takođe sprečava grčeve u mišićima izazvane dehidracijom, smanjuje umor i pregrijavanje tijela, povećavajući tako vaš fokus i mentalnu oštrinu.

Isodrink ima optimalan odnos najvažnijih vitamina, minerala i elektrolita, koji se iscrpljuju tokom vježbanja. Kompleks elektrolita sprečava grčenje mišića i omogućava snažnu kontrakciju mišića neophodnu u atletici i svim kontaktnim sportovima.

THE Isodrink smanjuje nakupljanje mliječne kiseline u mišićima i bori se protiv stvaranja toksičnog nusproizvoda amonijaka.

Antioksidansi u THE Isodrink-u uništavaju slobodne radikale, čime se ubrzava oporavak nakon treninga i jača imunološki sistem, što vam omogućava da naporno trenirate a opet ostanete potpuno oporavljeni i zdravi.

Upozorenja: Preparat se ne preporučuje osobama mladjim od 18 godina, deci, trudnicama, dojiljama, i osobama sa tumorima osetljivim na androgene. Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, problem sa prostatom, koje korite lekove( za regulaciju  krvnog pritiska, aritmije, za terapiju dijabetesa i druge), pre upotrebe ovog preparata treba obavezno da se posavetujete  sa lekarom ili farmaceutom. U slučaju preosetljivosti na bilo koji sastojak proizvoda, prekinuti upotrebu, i konsultovati se sa lekarom. Zbog mogućeg fototoksicnog delovanja, preporučuje se izbegavanje sunčanja ili primena preparata za zaštitu od sunca sa SPF vrednostima većim od 30, tokom primene preparata. Primena treba da bude ograničenog trajanja-nekoliko nedelja. Preporučena dnevna doza se ne sme  prekoračiti.

Informacije o alergenima: Proizvod ne sadrži alergene

Napomena:  Dodaci ishrani nisu zamena za raznovrsnu ishranu. Čuvati van domašaja dece.

Način čuvanja: čuvati u dobro zatvorenom pakovanju na hladnom i tamnom mestu

Najbolje upotrebiti do kraja: označenog na pakovanju

Oznaka serije (LOT): označeno na pakovanju  

 

Dodatne informacije

Ukus

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “THE Isodrink (1000 g) ORANGE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Neto količina 1000g
Doziranje 2 mjerice (~80g)
Po doziranju
Energetska vrijednost: 280kcal
Bjelančevine 0 g
Ugljenihidrati 61g
Šećeri 32,2g
Vlakna <1 g
Masti 0 g
Kalijev fosfat 560mg
Natrijev klorid 1120mg
Magnezij 140mg
Natrijev citrate 480mg