THE Dijetalne palačinke (750g)

Na Akciji: 16.95

– 35 grama proteina po porciji (2 palačinke)

– Sa malo masti i gotovo bez šećera

– Lako, ukusno i brzo se priprema – samo dodajte vodu

– Idealan doručak za mršavljenje

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Ako ste kao većina sposobnih i aktivnih ljudi, vjerovatno ste odustali od palačinki jer nisu mogle da obezbijede vašem tijelu potrebnu ishranu.

Naročito ako ste bili na dijeti ili pokušavali da smršate!

Jedan proizvod će to promijeniti. Predstavljamo dijetalne palačinke!

Zamislite ovo… Tanjir pun pahuljastih palačinki  samo za vas, spremne za nekoliko minuta da se prepustite bezbrižnosti da ne samo da niste prevarili svoj plan obroka, već ste svom tijelu obezbijedili kvalitetne proteine.

Obrok sa malo masti i visokim sadržajem vlakana koji će vam pomoći da brže smršate i da budete siti i siti u narednim satima.

Dijetalne palačinke su savršena opcija za one koji vode zdrav način života koji ne žele da se odreknu svojih omiljenih jela. Ukusna namirnica za doručak koja se brzo i lako priprema. Savršen obrok za sve koji žele da održe zdravu težinu ili da sklone neželjenu telesnu masnoću.

KAKO DA NAPRAVIM DIJETNE PALAČINKE?

Proteinska mješavina (koncentrat proteina sirutke, proteini jaja, kazein), zobene pahuljice, prašak za pecivo, zaslađivači: acesulfam kalijum. 

Priprema: Pomiješajte 2 mjerice s vodom i pecite kao obične palačinke. Kao preliv možete koristiti Meridian organski maslac od kikirikija ili proteine ​​sirutke, na primjer THE Amino Whey. 

 

DA LI MOGU DA KORISTIM DIJETNE PALAČINKE ZA PRAVLJENJE VAFLI?

DA! Predlažemo da dodate jaje umjesto vode i smanjite ukupnu količinu tečnosti. (Dodajete i 7 g proteina!)

Dijetalne palačinke možete koristiti i u drugim receptima od krofni, hleba od banane i kolačića do tepsija i kora za picu!

Ovas nije povezana sa žitaricama koje sadrže gluten kao što su pšenica, ječam i raž. Oni ne sadrže gluten, već proteine zvane avenini koji su netoksični i toleriše ih većina celijakije (možda manje od 1% pacijenata sa celijakijom pokazuje reakciju na veliku količinu ovsa u svojoj ishrani).

THE Diet pancakes savršena su opcija za one koji vode zdrav način života koji se ne žele odreći svojih omiljenih jela. Ukusna namirnica za doručak koji se brzo i lako priprema. Savršen obrok za sve koji žele održati zdravu tjelesnu težinu ili skinuti neželjenu masnoću. 35 grama proteina po obroku (2 palačinke), nizak procenat masnoća i gotovo bez šećera.

Neto pakovanje: 750 g

Veličina porcije: 50 g (2 mjerice)

Sastojci (čokoladna vanilija) Proteinska mješavina (whey protein-whey koncentrat, proteini jaja, kazein), zobene pahuljice, prašak za pecivo, aroma: vanilija, čokolada, zaslađivač: acesulfam kalijum.  

Priprema: Pomiješajte 2 mjerice s vodom i pecite kao obične palačinke. Kao preljev možete koristiti Meridian organski maslac od kikirikija ili proteine sirutke, na primjer THE Amino Whey. Informacija o alergenima: Proizvod sadrži laktozu i gluten. Pripremati neposredno pre konzumiranja! Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu, daleko od direktnih uticaja svetlosti, vlage I toplote. Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Prije upotrebe konsultovati ljekara/nutricionistu. Ne preporučuje se osobama  mlađim od 18 godina. Ne preporučuje se osobama osjetljivim na neki od sastojaka. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani nijesu zamjena  raznovrsnoj ishrani. Proizvod treba čuvati van domašaja male djece. 

Informacija o alergenima: Proizvod sadrži laktozu i gluten. Pripremati  neposredno prije konzumiranja!

 

 

Dodatne informacije

Gramaža

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “THE Dijetalne palačinke (750g)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Neto pakovanje: 750g
Veličina porcije: 50 g (2 mjerice)
Po porciji: Kcal/Kj 188 kcal
Proteini: 35g
Ugljeni hidrati : 7.5g
Šećeri: 0.3g
Vlakna: 1.2g
Masti: 2g
Zasićene masti 0.18g

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
diet pancakes

THE Dijetalne palačinke (750g)

Na Akciji: 16.95