THE Beta-Alanine (500 g)

29.99

Jedan od najmoćnijih pumpača na tržištu!

Uporedi
Kategorije: , Namjena: , Brand:

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Konačno je stigao dodatak koji zaista opravdava svoje tvrdnje! Kao dodatak ishrani, efikasnost beta-alanina je podržana velikim univerzitetskim studijama sprovedenim na ljudima, a ne studijama na ćelijama, pacovima ili kozama na kojima se drugi proizvodi obično zasnivaju. Nauka koja stoji iza beta-alanina je jednostavna, ima smisla i funkcioniše!

Kada vježbate, posebno kada se radi o vježbi visokog intenziteta, vaše tijelo akumulira veliku količinu vodonikovih jona (H+), što dovodi do pada pH ​​vrednosti vaših mišića, što zauzvrat smanjuje vašu snagu i dovodi do bržeg zamora. Ova ograničenja vas sprečavaju da adekvatno preopterećujete svoje mišiće i forsirate NOVU mišićnu dobit. Ovaj proces se dešava bez obzira da li osećate opekotinu ili ne.

Da se ​​ne miješa sa običnim alaninom, jedinstvena izvanredna osobina THE Beta-alanina je da pojača sintezu karnozina. Povećavanjem koncentracije karnozina, uz THE Beta-Alanine, vaša mišićna vlakna tipa 2 mogu da upiju više H+ i da ostanu u optimalnom pH opsegu, omogućavajući vašim mišićima da održe maksimalnu snagu i izdržljivost tokom treninga. U isto vrijeme THE Beta-Alanin odlaže umor i na taj način vam omogućava da trenirate nevjerovatnim intenzitetom duže i teže nego ikada ranije, što dovodi do nevjerovatnog povećanja mišića.

Najdramatičniji rezultati se generalno doživljavaju u rasponu od 3-4 nedelje, ali korisnici doživljavaju intenzivnu vazodilataciju/pumpe od prve doze THE Beta-Alanina. Zato što THE Beta-Alanin povećava karnozin, a karnozin je moćan prekursor u stvaranju azotnog oksida – najmoćnijeg goriva za „pumpanje mišića“.

Pošto se pokazalo da je dugotrajna upotreba savršeno bezbijedna, beta-alanin mogu da koriste svi: od pojedinaca koji učestvuju u treningu sa tegovima koji žele da dobiju mišićnu masu i povećaju snagu, ljudi koji se bave atletskim aktivnostima gdje su potrebna snaga i mišićna izdržljivost , za entuzijaste vježbanja koji su dostigli plato treninga i traže dodatak koji će ih odvesti na sljedeći nivo.

 

 

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “THE Beta-Alanine (500 g)”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
beta alanine

THE Beta-Alanine (500 g)

29.99