THE Amino Whey Shot 40g

2.50

Naš najpopularniji protein visokog procenta u praktičnom pakovanju sa čak 86% čistog proteina u jednoj bočici. Sa dodatim aminokiselinama i manje od 1 g ugljenih hidrata i masti.

ChocolateCookies&CreamFruit MixVanila
Obriši
Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

THE Amino Whey je preko 85% čist protein i praktično ne sadrži masti ili ugljene hidrate. Pruža sinergističku mješavinu najkvalitetnijih izvora proteina, koji ne samo da pojačavaju sintezu proteina, zapreminu ćelija i anabolizam mišića, istovremeno štiteći vaše zglobove i hrskavicu, već služe za jačanje imunološkog sistema i smanjenje nivoa lošeg (LDL) holesterol i rizik od srčanih oboljenja.

Protein je kritična hranljiva materija odgovorna za snagu tetiva, ligamenata i mišića. Što je protein efikasniji u ishrani i podršci procesu oporavka i rasta ovih kritičnih karika, moći ćete da proizvedete više snage i rasta mišića bez povreda. THE Amino Whey sadrži hidrolizovane proteine. Kliničke studije pokazuju da oralno uzimanje samo 10 g hidrolizovanog proteina dnevno smanjuje bol u zglobovima i povećava gustinu koštane mase stimulišući diferencijaciju i aktivnost osteoblasta, ćelija koje grade kost, umesto osteoklasta, onih koji je uništavaju.

Pored visokokvalitetnih koncentrata proteina surutke, THE Amino Whey sadrži napredni hidrolizovani protein surutke koji ima najbrže vrijeme apsorpcije od svih proteina, čime se promoviše trenutno prebacivanje anaboličkih i antikataboličkih aminokiselina u mišiće i druga tkiva. Proteini u THE Amino Whey su hidrolizovani u različitom stepenu. Njihova ekskluzivna kombinacija blagih, umerenih i ultra-hidrolizovanih proteina obezbeđuje di-, tri- i oligopeptide dok zadržava sve važne mikrofrakcije koje se prirodno nalaze u surutki.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “THE Amino Whey Shot 40g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
amino shot

THE Amino Whey Shot 40g

2.50