Origano 30 kapsula

10.99

Origano ima  priznate zdravstvene prednosti, jer ima moćna antibiotska, antiinflamatorna i antiinflamatorna svojstva.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Poznat je kao jedna od najpopularnijih aromatičnih biljaka koje se koriste u kuvanju, ali origano (Origanum vulgare) je mnogo više. Poznat od davnina po svojim ljekovitim svojstvima, kao i po svojoj aromi, origano se vijekovima koristio na području od Mediterana do Kine kao pravi prirodni lijek koji se koristi u mnogim prilikama za održavanje zdravlja i sprečavanje bolesti. Najvažniji element koji određuje pritisak kvaliteta antibiotika je fenol, “karvakrol”, moćan prirodni antibiotik koristan prije svega za zaštitu respiratornog trakta. Ali origano ima i druge priznate zdravstvene prednosti, jer ima moćna antibiotska, antiinflamatorna i antiinflamatorna svojstva.

 

Ali njeni efekti ne potiču samo iz tradicionalne medicine, već se mogu pohvaliti i veoma zanimljivom naučnom literaturom. Na primjer, prema nedavnoj studiji istraživača sa Univerziteta Džordžtaun, pokazalo se da ulje ekstrahovano iz njegovih listova ima antibakterijsku vrijednost čak i uporedivu sa sintetičkim antibioticima, ali pored toga ima i antivirusna i antiinflamatorna svojstva, što čini  “kompletan” lijek, koji favorizuje njegovu difuziju u nutricionističkom svijetu. Odličan je prirodni antibakterijski lijek širokog spektra, a njegova moć je naučno dokazana u naučnoj literaturi, a takođe je sposobna da eliminiše bakterije otporne na lijekove. Veoma je efikasan protiv parazita i virusa.

Zahvaljujući svojim antimikrobnim i antigljivičnim jedinjenjima, ovaj prirodni proizvod je efikasno rješenje protiv gljivičnih infekcija stopala, noktiju i intimnih djelova. Ulje origana pospješuje varenje stimulišući lučenje pljuvačke i želudačne sokove i ima svojstva aperitiva. Stimuliše protok žuči tako što poboljšava varenje masti i, posljedično, sprečava zatvor.

Zbog toga mu se pripisuje blagi laksativan efekat koji pomaže u uklanjanju otpada iz debelog crijeva bez uticaja na aktivnost njegovih zdravih bakterija, a može i da eliminiše otok abdomena u slučaju meteorizma.

 

Naziv proizvoda: Origano 30 kapsula dodatak ishrani Uvoznik: Supplemet House D.O.O., Šeik Zaida 13, Podgorica, Tel: +38267997090

Proizvodjač: Proizvedeno za: LAF Network srl – Via Salvella II Traversa, 43 – 25038 Rovato (BS), Italy Izvoznik: LAF Network srl – Via Salvella II Traversa, 43 – 25038 Rovato (BS), Italy Zemlja Porekla: Italija Pakovanje / Neto količina: 30 kapsula

Namjena: Origano ima snažna antibiotska, protuupalna, antiseptička (to je najmoćniji prirodni antiseptik do sada dobiven iz biljaka) i antispazmodična svojstva. učinkovitim protiv parazita i virusa, gdje je utvrđeno da utječe na preko 30 mikroorganizama odgovornih za gripu, prehladu, urinarne infekcije, probavne probleme, respiratorne infekcije, upale i rane na koži. Pruža snažno dekongestivno i ekspektorantno djelovanje kod prehlade, gdje postaje učinkovito sredstvo za suzbijanje kašlja i razrjeđivač sluzi. Po dozi (1 kapsula) Eterično ulje origana 150 mg Sastojci: eterično ulje origana (Origanum vulgare L.), sredstvo za povećanje volumena: celuloza; sredstvo za glaziranje: hidroksipropil metil celuloza; sredstva protiv zgrudnjavanja: silicij dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina; boja: E171. Način upotrebe: uzmite 1 kapsulu dnevno s vodom.

Napomjena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu I uravnoteženu ishranu i zdrav način života! Čuvati van domašaja dece. Upozorenje: Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste lekove ili druge suplemente, pre upotrebe preparata treba da se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom. Poseban oprez je potreban kod osoba sa oboljenjima bubrega i rizikom od stvaranja oksalatnog kamenja ili sa nekim oblikom anemije. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom I suvom mestu, na sobnoj temperaturi i zaštićeno od izvora toplote i sunca.

Najbolje upotrebiti do kraja: Označeno na pakovanju

Oznaka serije: L

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Origano 30 kapsula”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
origano

Origano 30 kapsula

10.99