Collagene Idrolizzato 30 kesica x5 grama ŠUMSKA JAGODA

39.90

Hidrolizovani kolagen kompanije Yamamoto® Research sadrži peptidni kolagen VERISOL®, hidrolizat na bazi bioaktivnog kolagena tipa 1, sa vrlo visokom bioraspoloživošću, sposoban da stimuliše biosintezu novog kolagena i poveća procenat elastina u koži. Rezultat ovoga je značajno povećanje proizvodnje kolagena u dermisu u ekstracelularnom matriksu, oporavljajući ono što je izgubljeno usled procesa starenja i spoljnih faktora.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Svi tražimo eliksir „večne mladosti“ i uvek imamo želju da izgledamo privlačno i mladalački na umu. Međutim, vrijeme prolazi i promjene u našem endokrino-metaboličkom stanju se mijenjaju, jer struktura naše kože prolazi kroz promene povezane sa procesom starenja, kao i sa uticajima spoljašnjeg okruženja.
Kako starimo, sinteza kolagena u tijelu se smanjuje, tako da kosa i nokti počinju prorjeđivati, zglobovi i hrskavica propadaju, ali kako se na koži i tkivima vide “najvidljivije” posljedice, to je dovoljno kažu da je kolagen glavni protein vezivnog tkiva (80%), tkiva koje čini našu kožu, mišiće, kosu, nokte i hrskavicu.
“Samo” 40% kolagena se nalazi u koži gdje dozvoljava njenu elastičnost. Kada se koncentracija kolagena smanji, koža postepeno gubi elastičnost i tonus, jer se tkivo olabavi i uzrokuje „opuštanje“ sa stvaranjem bora ili povećanjem njihove dubine. Koža postaje mnogo manje hidratizirana, manje sjajna i više mlohava, neprozirna – stoga je održavanje određenog nivoa kolagena u našem organizmu izuzetno važno kako za zdravlje tako i čisto estetski.
Brojna naučna istraživanja potvrdila su efikasnost mogućnosti poboljšanja funkcionalnog stanja zglobova i kostiju i smanjenja starenja kože, značajno poboljšavajući dubinu bora, značajno poboljšavajući sjaj, čvrstoću i elastičnost kože. Kao pravi nutraceutik koji oživljava kožu, njegov unos stimuliše proizvodnju kolagena hraneći „iznutra“ gde nema lokalnog tretmana kolagenom, intervenišući na nivou „derme“, najdubljeg sloja kože, dajući novu snagu za nokte i jačanje kose. Dodatak vitamina C će spriječiti znakove starenja i podržati djelovanje vanjskih agenasa u borbi protiv slobodnih radikala.

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Collagene Idrolizzato 30 kesica x5 grama ŠUMSKA JAGODA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Collagene Idrolizzato 30 kesica x5 grama ŠUMSKA JAGODA

Collagene Idrolizzato 30 kesica x5 grama ŠUMSKA JAGODA

39.90