Collagene Idrolizzato (30x5g) šumska jagoda-YAMAMOTO® NUTRITION

39.90

Hidrolizovani kolagen kompanije Yamamoto® Research sadrži peptidni kolagen VERISOL®, hidrolizat na bazi bioaktivnog kolagena tipa 1, sa vrlo visokom bioraspoloživošću, sposoban da stimuliše biosintezu novog kolagena i poveća procenat elastina u koži. Rezultat ovoga je značajno povećanje proizvodnje kolagena u dermisu u ekstracelularnom matriksu, oporavljajući ono što je izgubljeno usled procesa starenja i spoljnih faktora.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €


Kako starimo, sinteza kolagena u tijelu se smanjuje, tako da kosa i nokti počinju prorjeđivati, zglobovi i hrskavica propadaju, ali kako se na koži i tkivima vide “najvidljivije” posljedice, to je dovoljno kažu da je kolagen glavni protein vezivnog tkiva (80%), tkiva koje čini našu kožu, mišiće, kosu, nokte i hrskavicu.


“Samo” 40% kolagena se nalazi u koži gdje dozvoljava njenu elastičnost. Kada se koncentracija kolagena smanji, koža postepeno gubi elastičnost i tonus, jer se tkivo olabavi i uzrokuje „opuštanje“ sa stvaranjem bora ili povećanjem njihove dubine.

Koža postaje mnogo manje hidratizirana, manje sjajna i više mlohava, neprozirna – stoga je održavanje određenog nivoa kolagena u našem organizmu izuzetno važno kako za zdravlje tako i čisto estetski.


Brojna naučna istraživanja potvrdila su efikasnost mogućnosti poboljšanja funkcionalnog stanja zglobova i kostiju i smanjenja starenja kože, značajno poboljšavajući dubinu bora, značajno poboljšavajući sjaj, čvrstoću i elastičnost kože. Kao pravi nutraceutik koji oživljava kožu, njegov unos stimuliše proizvodnju kolagena hraneći „iznutra“ gde nema lokalnog tretmana kolagenom, intervenišući na nivou „derme“, najdubljeg sloja kože, dajući novu snagu za nokte i jačanje kose.

Dodatak vitamina C će spriječiti znakove starenja i podržati djelovanje vanjskih agenasa u borbi protiv slobodnih radikala.

 

Naziv proizvoda Yamamoto® Nutrition Collagene Idrolizzato

Namjena: Hidrolizovani kolagen kompanije Yamamoto® Research sadrži peptidni kolagen VERISOL®, hidrolizat na bazi bioaktivnog kolagena tipa 1, sa vrlo visokom bioraspoloživošću, sposoban da stimuliše biosintezu novog kolagena i poveća procenat elastina u koži. 

Zemlja porijekla: Italija

Pakovanje / Neto količina: 30 kesica

Sastojci: hidrolizovani kolagen (Verisol®), otporan dekstrin, L-askorbinska kiselina (vitamin C), sredstvo za punjenje: sorbitol; natrijum hijaluronat, aroma, kiselina: jabučna kiselina; sredstvo protiv zgrudnjavanja: silicijum dioksid; zaslađivač: sukraloza. 

Verisol® je zaštitni znak kompanije Gelita AG. 

Način upotrebe: dodajte 1 kesicu (5 g) u 180 ml vode i uzmite jednom dnevno.

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamjena za raznovrsnu I uravnoteženu ishranu  i zdrav način života! Čuvati van domašaja djece.

Upozorenje: Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste ljekove ili druge suplemente, prije upotrebe preparata treba da se posavjetuju sa ljekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

Informacije o alergenima: Proizvod ne sadrži alergene

Način čuvanja: Čuvati na hladnom I suvom mjestu, na sobnoj temperaturi i zaštićeno od sunca.

Najbolje upotrijebiti do kraja: Označeno na pakovanju 

Oznaka serije: L

Dodatne informacije

Gramaža

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Collagene Idrolizzato (30x5g) šumska jagoda-YAMAMOTO® NUTRITION”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Porcija: 1 kesica
Po porciji:
Hidrolizovani kolagen (Verisol®) 2500mg
Vitamin C 300mg (375% RI*)
Natrijum hijaluronat
od kojih hijaluronska kiselina
100mg
87mg
* RI = Referentni unos

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Collagene Idrolizzato 30 kesica x5 grama ŠUMSKA JAGODA

Collagene Idrolizzato (30x5g) šumska jagoda-YAMAMOTO® NUTRITION

39.90