Citrulin Malat (90tab)-YAMAMOTO® NUTRITION

28.50

Citrulin malat je dodatak ishrani koji obezbjeđuje 3 grama citrulin malata pogodan za sportiste koji se pripremaju za intenzivnu fizičku aktivnost.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Citrulin u kombinaciji sa jabučnom kiselinom stvara citrulin malat.

Aminokiselina citrulin se nalazi u lubenici (Citrullus lanatus), dok je jabučna kiselina organska kiselina koja je u prirodi bogata (npr. u voću).

Mnogi proteini koji sadrže citrulin i oba sastojka ključni su posrednici u metaboličkim ciklusima. Pokazalo se da je integracija L-citrulina korisna za povećanje nivoa arginina (kao i citrulina) u krvi, dostupnog za sintezu azot-oksida. kao i za ostale funkcije sa kojima je povezan.

Kada se arginin, povećanom dostupnošću, pretvori u azot -oksid, on izaziva vazodilatatorni efekat stimulišući kardiovaskularni sistem i poboljšavajući refleksnu elastičnost krvnih sudova.

Vazodilataciju izazvanu azotnim oksidom ljekari koriste za liječenje blage erektilne disfunkcije, a sportisti za poboljšanje svojih performansi povećanjem snabdijevanja krvlju, tako da se više kiseonika i hranljivih materija isporučuje tkivima uključenim u rad. Citrulin je jako popularan medju bodi- bilderima jer im obezebedjuje veliku misicnu prokrveljenost tokom treninga sto ce za cilj imati jak fizioloski odgovor bitan za misicni rast.

Sastojci: L-citrulin DL-malat, sredstvo za punjenje: celuloza; sredstvo protiv zgrudnjavanja: talk, magnezijeve soli masnih kiselina, silicijev dioksid.

Način uporabe: Uzmite 3 tablete jednom dnevno, s vodom ili drugim omiljenim napitkom, oko 20 minuta prije treninga. U danima bez treninga proizvod se može uzeti u bilo kojem trenutku tijekom dana.

Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu  i zdrav način života! Čuvati van domašaja djece.

Upozorenje: Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste lekove ili druge suplemente, pre upotrebe preparata treba da se posavetuje sa ljekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

Informacije o alergenima: Proizvod ne sadrži alergene

Način čuvanja: Čuvati na hladnom I suvom mjestu, na sobnoj temperaturi i zaštićeno od sunca.

Najbolje upotrebiti do kraja: Označeno na pakovanju 

Oznaka serije: L

 

Dodatne informacije

Kapsule

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Citrulin Malat (90tab)-YAMAMOTO® NUTRITION”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Neto količina 90 tableta
Veličina obroka 3 tablete
Obroka po spremniku 30
Citrulin malat 3 g

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Citruline malate

Citrulin Malat (90tab)-YAMAMOTO® NUTRITION

28.50