Brusnica 30 tableta

10.99

Yamamoto® Research Brusnica je dodatak ishrani koji obezbjeđuje 300 mg brusnice po dnevnoj porciji. Brusnica promoviše funkcionalnost urinarnog trakta i drenažu tjelesnih tečnosti.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Brusnica ili Vaccinium macrocarpon je biljka koja pripada porodici Ericaceae i tipična je za Sjevernu Ameriku koja se može pohvaliti tradicijom upotrebe. U poređenju sa borovnicom koja raste u Evropi, brusnica ima mnogo kiseliji ukus, pa se često kombinuje sa voćem slatkog ukusa, poput jabuke.

Brusnica je definisana kao dezinfekciono i zaštitno voće  za dobrobit urinarnog trakta, koje svoju slavu duguje svojim dragocjenim bioaktivnim elementima kao što su proantocijanidini, zajedno sa bioflavonoidima, taninima, askorbinskom, limunskom, jabučnom i glukuronskom kiselinom. , beta-karotenom, glutationom i vitaminom E. Zahvaljujući ovim elementima, brusnica je odavno pronašla prostor kao efikasan dodatak ishrani za unapređenje funkcionalnosti urinarnog trakta.

Brusnica, kao što je ranije pomenuto, sadrži proantocijanidine A, ili polifenole koji mogu da ometaju prianjanje bakterija poput bakterija Escherichia Coli na sluzokožu mokraćne bešike. Ešerihija koli, otkucaji cistitisa, u stvari predstavlja jednu od glavnih prijetnji urinarnom traktu: zahvaljujući svojim pipcima može lako da prione na epitelne zidove bešike i da se razmnožava. Brusnica je u tom slučaju suplement broj 1 koji će vam garantovati zaštitu od napada sličnih bakterija.

Naziv proizvoda: Cranberry 30 kapsula dodatak ishrani Uvoznik: Supplemet House D.O.O., Šeik Zaida 13, Podgorica, Tel: +38267997090

Proizvodjač: Proizvedeno za: LAF Network srl – Via Salvella II Traversa, 43 – 25038 Rovato (BS), Italy Izvoznik: LAF Network srl – Via Salvella II Traversa, 43 – 25038 Rovato (BS), Italy Zemlja Porekla: Italija Pakovanje / Neto količina: 30 kapsula

Namjena: brusnica sadrži proantocijanidine tipa A, odnosno polifenole, koji mogu spriječiti prianjanje bakterija poput bakterija Escherichia Coli na sluznicu mokraćnog mjehura, čime se izbjegava njihova proliferacija i posljedični razvoj infekcije. Izuzetno je snažan antioksidant koji se preporučuje kod virusnih I bakterijskih infekcija kao I za podizanje opšteg imunitetea. Po dnevnoj dozi (1 tableta) Brusnica 300 mg Sastojci: prah voća brusnice (Vaccinium macrocarpon Aiton), sredstva za povećanje volumena: celuloza, dikalcijev fosfat; sredstva protiv zgrudnjavanja: silicij dioksid, magnezijeve soli masnih kiselina. Upute: uzmite 1 tabletu dnevno s vodom.

Napomjena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu I uravnoteženu ishranu i zdrav način života! Čuvati van domašaja dece.

Upozorenje: Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste lekove ili druge suplemente, pre upotrebe preparata treba da se posavetuje sa lekarom ili farmaceutom. Poseban oprez je potreban kod osoba sa oboljenjima bubrega i rizikom od stvaranja oksalatnog kamenja ili sa nekim oblikom anemije. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti.

Način čuvanja: Čuvati na hladnom I suvom mestu, na sobnoj temperaturi i zaštićeno od izvora toplote i sunca.

Najbolje upotrebiti do kraja: Označeno na pakovanju

Oznaka serije: L

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Brusnica 30 tableta”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
cranberry

Brusnica 30 tableta

10.99