Brusnica (30tab)-YAMAMOTO® NUTRITION

Na Akciji: 7.69

Yamamoto® Research Brusnica je dodatak ishrani koji obezbjeđuje 300 mg brusnice po dnevnoj porciji. Brusnica promoviše funkcionalnost urinarnog trakta i drenažu tjelesnih tečnosti.

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 59.99 €

Brusnica ili Vaccinium macrocarpon je biljka koja pripada porodici Ericaceae i tipična je za Sjevernu Ameriku koja se može pohvaliti tradicijom upotrebe. U poređenju sa borovnicom koja raste u Evropi, brusnica ima mnogo kiseliji ukus, pa se često kombinuje sa voćem slatkog ukusa, poput jabuke.

Brusnica je definisana kao dezinfekciono i zaštitno voće  za dobrobit urinarnog trakta, koje svoju slavu duguje svojim dragocjenim bioaktivnim elementima kao što su proantocijanidini, zajedno sa bioflavonoidima, taninima, askorbinskom, limunskom, jabučnom i glukuronskom kiselinom. , beta-karotenom, glutationom i vitaminom E. Zahvaljujući ovim elementima, brusnica je odavno pronašla prostor kao efikasan dodatak ishrani za unapređenje funkcionalnosti urinarnog trakta.

Brusnica, kao što je ranije pomenuto, sadrži proantocijanidine A, ili polifenole koji mogu da ometaju prianjanje bakterija poput bakterija Escherichia Coli na sluzokožu mokraćne bešike. Ešerihija koli, otkucaji cistitisa, u stvari predstavlja jednu od glavnih prijetnji urinarnom traktu: zahvaljujući svojim pipcima može lako da prione na epitelne zidove bešike i da se razmnožava. Brusnica je u tom slučaju suplement broj 1 koji će vam garantovati zaštitu od napada sličnih bakterija.

Naziv proizvoda: Cranberry 30 kapsula dodatak ishrani

Namjena: Brusnica sadrži proantocijanidine tipa A, odnosno polifenole, koji mogu spriječiti prijanjanje bakterija poput bakterija Escherichia Coli na sluznicu mokraćnog mjehura, čime se izbjegava njihova proliferacija i posljedični razvoj infekcije. Izuzetno je snažan antioksidant koji se preporučuje kod virusnih i bakterijskih infekcija kao i za podizanje opšteg imunitetea.

Sastojci: prah voća brusnice (Vaccinium macrocarpon Aiton), sredstva za povećanje volumena: celuloza, dikalcijev fosfat; sredstva protiv zgrudnjavanja: silicijum dioksid, magnezijumove soli masnih kiselina. Uputstvo: uzmite 1 tabletu dnevno sa vodom

Napomena:  Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamjena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu  i zdrav način života! Čuvati van domašaja djece.

Upozorenje: Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste ljekove ili druge suplemente, prije upotrebe preparata treba da se posavjetuju sa ljekarom ili farmaceutom. Poseban oprez je potreban kod osoba sa oboljenjima bubrega i rizikom od stvaranja  oksalatnog kamenja  ili sa nekim oblikom anemije. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. 

Način čuvanja: Čuvati na hladnom i suvom mjestu, na sobnoj temperaturi i zaštićeno od izvora toplote i sunca. 

Najbolje upotrijebiti do kraja: Označeno na pakovanju 

Oznaka serije: L

Dodatne informacije

Kapsule

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Brusnica (30tab)-YAMAMOTO® NUTRITION”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Po dnevnoj dozi (1 tableta) 
Brusnica 300 mg 

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
cranberry

Brusnica (30tab)-YAMAMOTO® NUTRITION

Na Akciji: 7.69