Argi PRAŠAK Kyowa® Kvalitet 300 grama

24.99

Yamamoto® Nutrition Arginin prašak je dodatak ishrani sa L-argininom, koji se preporučuje u slučajevima povećane potrebe za  njim, posebno za sportiste i žene koji se bave napornim fizičkim aktivnostima.

 

Nema na zalihama

Uporedi

Besplatna dostava u Crnoj Gori pri kupovini preko 49.99 €

Brend Kyowa Quality (KQ) sastoji se od širokog spektra ultra čistih aminokiselina i srodnih jedinjenja koje obezbeđuje Kyowa Hakko BIO Co. LTD., Globalni lider sa preko 60 godina iskustva i reputacijom za strogo osiguranje kvaliteta.
Sa svojom inovativnom tehnologijom fermentacije, koja se razvija godinama Kyowa® je postala pionir od povjerenja u oblasti zdravstva.

L-arginin je neesencijalna aminokiselina, što znači da ga u normalnim uslovima ljudsko tijelo može sintetizovati kako bi zadovoljilo svoje potrebe.
U slučaju loše ishrane ili teške fizičke aktivnosti, tijelo više nije u stanju da proizvodi dovoljno arginina, pa se određena količina treba unositi suplementima.
Budući da je jedini prekursor azot -oksida (NO) i važan prekursor kreatina, suplementacija argininom je nezaobilazna među sportistima i bodibilderima.

Takodje L-arginin je odlican stimulator hormona rasta s toga sei moze koristiti i neposredno pred spavanje. Znamo svi koliko je hormon rasta bitan za zdravlje covjeka zato i mnogi doktori preporucuju svojim pacijentima redovno konzumirnje L-arginina

Sastojci: Arginin hidroklorid (Kyowa®). 

KYOWA QUALITY® i logotip KQ registrirani su zaštitni znakovi tvrtke KYOWA HAKKO BIO CO., LTD. 

Način uporabe: dodajte 1 mjericu (3g) u 200-300ml vode i uzmite jednom dnevno prije treninga, prije spavanja i natašte, ili ujutro za vrijeme doručka. Napomena: Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu I uravnoteženu ishranu  i zdrav način života! Čuvati van domašaja djece.

Upozorenje: Osobe koje imaju neko dijagnostikovano oboljenje, koriste lekove ili druge suplemente, pre upotrebe preparata treba da se posavetuje sa ljekarom ili farmaceutom. Preporučene dnevne doze se ne smiju prekoračiti.

Informacije o alergenima: Proizvod ne sadrži alergene

Način čuvanja: Čuvati na hladnom I suvom mjestu, na sobnoj temperaturi i zaštićeno od sunca.

Najbolje upotrebiti do kraja: Označeno na pakovanju 

Oznaka serije: L

 

Recenzije

Još uvijek nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Argi PRAŠAK Kyowa® Kvalitet 300 grama”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Neto količina 300g
Po dozi 1 mjerica 3g
Arginin hidroklorid (KyowaQuality®) 3g

Podijeli sa prijateljima

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Share on pinterest
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Argi-PRASAK-Kyowa

Argi PRAŠAK Kyowa® Kvalitet 300 grama

24.99